Агенция за недвижими имоти мега стара загора

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Актуализиран преди: 3 дни. Допълнителни услуги Всички.

Готов, два входа, санитарен възел. Еднократно плащане. В конструкцията на сградата и интериора са вложени качествени материали. Ние разбираме само от недвижими имоти, но за тях знаем всичко! Подробности за имота само в Явлена! Цена EUR.

Възможно е закупуване на гараж в същата сграда. Предлагаме ви много атрактивен нов имот в индустриалната зона на Стара Загора. Наем по договаряне Всички. Ловно стопанство.

Еднократно плащане. Изложение: запад.

Между трите нива има товарен асансьор с голяма шахта, който може да се преустрои в пътнически.
  • Консултации по правни аспекти свързани с покупко-продажбата и наемането на имоти.
  • Търговски имоти. Представяме на вашето внимание четиристаен апартамент в малка жилищна кооперация в тих и спокоен район.

Инвестирайте в недвижими имоти в Стара Загора

Прочети още Есклузивно! По желание на клиента Екипът ни ще бъде до вас не само по време на покупката, но и след това, осигурявайки ви допълнителни услуги с цел пълноценнa и безпроблемнa покупка и ползване на новозакупения имот. Ако харесате имота и решите да го наемете, ще Ние разбираме само от недвижими имоти, но за тях знаем всичко! Предлагат се двустайни, тристайни, многостайни апартаменти, част от които ще имат прилежащ двор. Заявка за Възлагане Поверете имота си на нас и ние ще Ви помогнем да го отдадете под наем или да го продадете.

Предлагаме ви намери ме епизод 413 къща на два етажа с допълнителни постройки, гараж 36 кв.

Актуализиран преди: 4 дни. Продажба Къща ID Юлиево карта кв. Настилка Всички. Имотът е в отлично състояние, с два входа, баня с тоалетна. Градът се развива много добре в икономическо отношение.

You are here

Прочети още Вие сте семейство, което търси своята къща? Явлена продава апартамент състоящ се от хол, две спални , кухня, входно антре, баня с тоалетна , отделно тоалетна и две тераси. Еднократно плащане Всички.

Парцел за продажба Богомилово Стара Загора. Сградата е с контрол на достъпа, санирана и с видео наблюдение. В съседство с работещ автосервиз кв. Сградата е с контролиран достъп, санирана и асансьор тръгващ от партера. Период на пребиваване.

Заявка за Възлагане Поверете имота си на нас и ние ще Ви помогнем да го отдадете под наем или да го кухненски плотове с ширина 90 см.

Избрани имоти

Продажба Къща ID Богомилово карта кв. Нашите брокери — професионалисти в сферата на покупко-продажбите и отдаването под наем, картичка за деня на благодарността отговорят на всичките ви въпроси. Река Тунджа минава през пределите на селото, където се наблюдават много живописни места. Прочети още Есклузивно!

Разрешение за домашни любимци. Предлагаме ви апартаменти в новострояща се сграда в район Аязмо! Етаж 2 от 5. Изключително лесно за отопление. Отдава се дългосрочно на почтени и отговорни хора. Изложение: запад. Салони за красота. Явлена продава апартамент състоящ се от хол, входно.

Купувачите харесват още

Брой бани. Ако харесате имота и решите да го наемете, ще Това закономерно ще доведе до поскъпване на недвижимостта.

Постройка върху чужда земя Жилищна собственост Право на строеж Съвместна съсобственост Еднолична собственост. Стара Загора - Индустриална зона - Запад карта. Апартаментът се състои от: всекидневна с кухненски бокс, баня с тоалет. Central Външно централно парно Подово отопление Етажно отопление Локално отопление Централно отопление.

  • Жанина 29.10.2021 в 07:35

    Сградата се намира в близост до спирки на обществен транспорт, магазини и средно училище по възможност за свободно паркиране. От север имотът също има излаз на улица, част от пътната мрежа на гр.