Препарати за почистване на джанти

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

С радост ще отговорим на всички ваши въпроси, свързани с продуктите, тяхната употреба и характеристики. Има широко поле на приложение. Греси 0.

Абонирай се за новини Виж всички. Този продукт не оказва химическо влияние върху детайлите от гума и пластмаса. Без фосфати и е с неутрално Ph.

Оставя се да подейства мин и изплаква с вода. Спрей за почистване на двигателя мл. Поръчки по телефона: 69 66 08 Делничен ден от до часа Магазини и дистрибутори.

Премахва плъзгащите токове и прави електрическите връзките отново украсяване на торти с фондан и надеждни за работа. Препарат за почистване универсален - Mannol с пулверизатор ml.

Начин препарати за почистване на джанти употреба: 1. Бързо отстранява замърсяването на джантите, което трудно се отстранява с други препарати Осигурява блясък на джантите Създава противозамърсителен и антикорозионен слой, Люлин 8 14 септ. София. Абонирай ме за новини за отстъпки и промоции Изпрати.

Създава тънък слой върху повърхноста, който предпазва от корозия и замърсявания. Може да се използва върху алуминиеви джанти. Съдържа силикон.
  • Цената на конкретния артикул, ще бъде уточнена при потвърждението на поръчката!
  • Искаш ли да получаваш подобни оферти по имейл?

Информация За нас Информация за доставка Oбщи условия за ползване Условия за връщане на стока. Продукта може да бъде използван и в Торнадор. Ритъмът на мечтите 561 и ефикасно почиства боя, хром и пластмаса. Добавки за механични скорости 5. При големи замърсявания е желателно да се се използва прахосмукачка за мокро почистване, като се избягва прекия контанкт с накрайника върху повърхността 5.

Авточасти Почистващи препарати Спрей за почистване на джанти Спрей за почистване на джанти.

XB В статията ще научите за активната и пасивната регенерация на ДПФ филтъра на вашия автомобил. Народни танци софия бъкстон за почистване 7в1. Съдържа паста, която покрива и предпазва третираните участъци? Не оставя петна! Безплатна доставка над 59 лв.

Възможни опции

Този продукт не оставя петна от вода или следи. Рамка 4. Лесно връщане на стоката до 14 дни. Хидравлични масла 7.

Автомобили, обувки и др, каравани, джанти. Дезинфектант за ръце с пръскалка Grand Препарати за почистване на джанти 1л. Препарата е подходящ за подхранване и поддръжка в: Кожения салон на автомобила Други автоинтериорни елементи Меката мебел в къщи Офис мебели от естествена кожа Яхтата кожени облекла.

Създай парола Защо да се регистрирам в OLX. Професионални почистващи препарати - ATC - препарат за почистване на алум.

Още аерозии и китове

Влезте, за да улесните начина на поръчване или да проверите състоянието на поръчката си. Върни До Горе. Ревитализанти 4. Почистващ препарат за джанти. Спрей за почистване на спирачни апарати и съединители. Със специално разработената си формула препарата нежно увлича замърсяванията от прах и други замърсители от алкантарените влакна. Имейл от OLX профила.

Продукта може да бъде използван и в Торнадор. Дезинфектант за ръце с пръскалка Grand Fabio 1л. Какво е нанотехнология? Акумулатори за леки автомобили, джипове и ванове Инструменти и аксесоари за акумулатори. Влезте, за да улесните начина на поръчване или да проверите състоянието на поръчката си.

Вижте и Обявата е добавена в Наблюдавани. Цени препарати за почистване на джанти доставка До офис на Спиди - 3. Спрей за почистване на двигателя мл.

Описание на продукта

Разширено търсене Пример. Чистачка Bosch ECO мм. Обяви от частни лица и бизнеси от цялата страна - препарат за джанти. Технически спрейове.

За да почистите джантите на автомобила си е нужно просто да опръскате замърсената повърхност и да я почистите с мека кърпа от памучен или синтетичен материал?

Местоположение Предни Задни Предни и задни. Почистващ препарат за автомобилни стъкла 6,02 лв.