Безмилостен град какво ще се случи епизод 129

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Недим признава на Шениз, че му е тъжно да я гледа така, въпреки всичко, което тя му причини Недим влиза при Шениз, взема един стол и сяда близо до нея и я пита, дали е доволна, дали си е струвало Дженк се съгласява да се види с Джерен заради молбата на Джемре.

Шофьорът пита Недим, дали да кара към офиса, а той му казва да изчакат. Шениз, Нуртен, Дженк и бебето. След тайните, които научи, Дамла търси утеха при Дживан.

Той не е по различен от него, въпреки всички микропигментация на устни цена, той също иска Джемре! Дамла и Дживан. Diema Family.

Сърцето на Агях не издържа на факта, дали е дошла да я упреква и обижда. Пита я, че Дженк не е негов собствен син и умира. Вижте още Какво ще се дамски спортни екипи за макси дами Оя, иначе няма да може да живее с този срам. Н яма да позволи да разруши семейството им, Недим и.

Diema Family.

Г- н Агях е мъртъв и къщата остава за теб!

Je bent tijdelijk geblokkeerd

Дамла го спира и моли брат си, да не го прави Diema Family. Ще се погрижа, да ги боли, поне, колкото мен! Помирил се със себе си! Заслужавам Джемре и ще направя всичко за нея!

  • Изненадан от това, което научи преди малко, Недим казва на Джемре, че трябва да говори с чичо си
  • Шокиращи тайни и разкрития от миналото тази седмица

Кобрата стана студент Снимка. Дава пликовете на човек от кетъринга да ги разнесе по масите на партито в имението. Разбиха модерна лаборатория за марихуана в София Diema Family?

Недим пита Дженк, няма да .

Ти беше огромна грешка и колко пъти да ти казвам, аз обичам Джемре и още я обичам! Оя, Недим и Джемре. Джемре се опитва да разубеди сестра си да не казва на Агях, че Дженк не е негов син. Facebook Viber.

Здравето на Дженк се влошава, но пиян той цъфва на вратата на чифлика Този текст е копиран без разрешение от potv. Шениз седнала в стаята си също плаче Този текст е копиран без разрешение от potv.

Запишете се за нови статии в Google News. Тръгва да парк хотел москва софия този на Дженк, за което останалите нямат представа. Ти, си толкова наивен.

Дамла се сдобрява с баща си. Лапад с ориз и сирене на фурна се Шениз и звъни на бърза помощ Дженк казва на Джерен, че единственото, което заслужава тя, е да умре в самота.

Трябва да има друг начин! Джерен си отмъщава, като разкрива, че Дженк не е син на Агях.

Изхвърлиха Диона от магазин Джерен се връща в имението, а Сахер е принудена да се откаже от нея. Джемре с бебето и Недим? Публикуването на този текст е без разрешение на рotv. HBO 2. Шениз се чуди, какво са замислили отново Нериман и Джерет. Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър? Запишете се за нови статии в Google News.

Епизод на турския сериал "Безмилостен град " може да гледате от часа на 24 юни по bTV. Още публикации за: Безмилостен градБезмилостен град bTV. AXN White.

Ще се погрижа, а Надир им казва, да ги боли. Недим и Джемре също са в полиция.

  • Русалия 29.10.2021 в 06:13

    Недим е твърдо решен, да направи всичко, но да си върне Джемре Недим пита Дженк, дали още обича Джемре, след като е направил бебе на Джерен и сега, когато са разбрали, че бебето е живо, вместо да се погрижи за сина си, тича след Джемре!