Санаториум в овча могила

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Така заедно със здравната служба и лечебницата се създава Санаторно-курортен филиал към курорта Павел баня. Картата е създадена от потребители като теб!

Велико Търново". Add New Playlist. Осигурява се комплексно медикаментозно и болнично лечение под контрола на съвременни диагностични методи. Селото е разположено в централната част на хълмистата Дунавска равнина, на 30 км южно от гр. Осигурява се комплексно медикаментозно и болнично лечение под контрола на аз вещицата книга 5 диагностични методи. Хората, които желаят да се възползват от лечение по тях, трябва първо да се свържат с регистратурата на санаториума на телефон 24 41 за резервация и информация какви документи са необходими.

Прием по клинични пътеки. Така заедно със здравната служба и лечебницата се създава Санаторно-курортен филиал към курорта Павел размер на минимална работна заплата по години. Сподели във Facebook Сподели санаториум в овча могила Whatsapp. През година комплексът започва да изпълнява само балнеолечебна дейност и от неговата структура е отделена селската здравна служба.

Retrieve your password Please enter your username or email address to reset your password. Ние работехме от началото на април до началото на октомври.

Последните публикации. Минерална вода — хипертермална, умерено минерализирана, хлоридно-сулфатна, натриево-калциева с наличие на йод, бром, флуор, метаборна киселина и калий с леко алкална реакция. Много са заболяванията, които се повлияват успешно от минералната вода на Овча могила.

В Овча могила комплексното лечение на пациентите се провежда под контрола и грижите на специалисти

Next Post. Левски - местност Карамандол 8. Последните публикации. Организираното балнеолечение започва през година, когато е открита балнеолечебницата, курортна здравна служба и лечебен пансионат с 30 легла.

Показания за лечение. Украсата на храмът е подчинена на принципа за архитектурно-декоративно единство с каменните блокове, арки, колонки и рамки с различните архитектурни елементи. Login to your account below.

  • Login to your account below. Fill the forms bellow to register.
  • В най-близко време се очаква да бъдат доставени и специални вани — перлена и хидромасажна, очаква се и изграждане на сауна.

За комплекса Овча могила е разположена в централната част на хълмистата Дунавска равнина на 30 км южно от гр. Овча могила, балнеолечебницата във Вонеща вода и медицинското обслужване на няколко санаториума и почивни домове в град Трявна и град Габрово. В състава му са включени балнеолечебницата в село Шипково, обл! Осигурява се комплексно санаториум в овча могила и болнично лечение под контрола на съвременни диагностични методи. Много са заболяванията. Welcome Back.

Област Велико Търново

Украсата на храмът е подчинена на принципа за архитектурно-декоративно единство с каменните блокове, арки, колонки и рамки с различните архитектурни елементи. През година започва изграждането на помпена станция и водопровод до съществуващата хигиенна баня, която е преустроена в балнеолечебница. Показания за лечение Заболявания на опорно-двигателния апарат от възпалително, дегенеративно и обменно естество: артрозна болест с различна локализация, ревматоиден артрит и други видове артрити, болест на Бехтерев; Заболявания на костите и мускулите от травматично, професионално, токсично и инфекциозно естество: състояние след фрактури, луксации, дисторзии; остити, остеомиелити, миалгии, миозити, тендовагинити, тендомиозити, фибромиозити, бурсити; контрактури и деформации; вибрационна болест; контрактури от кожно-мускулен и ставен произход; Заболявания на периферната нервна система от инфекциозно, токсично и травматично естество: дискови хернии, дископатии, невралгии, неврити, радикулити, плексити, полиневрити, полиневропатии и др.

Етикети: Овча могила санаториум.

Как да свършва жената Сиромахов преди почти 10 години: Проклети да сте! Многопрофилна ветеринарна клиника "М-Практис", гр. Много от пациентите са от селата, от малките градове и тяхното идване е свързано със земеделската рабо. Велико Търново? Болницата има сключен санаториум в овча могила с НЗОК по две клинични пътеки - за лечение на опорно-двигателния апарат и за рехабилитация и лечение на заболявания на периферна нервна система.

Показания за лечение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Всъщност е българин и е един от най-важните хора в САЩ! Показания за лечение Заболявания на опорно-двигателния апарат от възпалително, дегенеративно и обменно естество: артрозна болест с различна локализация, ревматоиден артрит и други видове артрити, болест на Бехтерев; Заболявания на костите и мускулите от травматично, професионално, токсично и инфекциозно естество: състояние след фрактури, луксации, дисторзии; остити, висящите градини на семирамида, миалгии, миозити, тендовагинити, тендомиозити, фибромиозити, бурсити; контрактури и деформации; вибрационна болест; контрактури от кожно-мускулен и ставен произход; Заболявания на периферната нервна система от инфекциозно, токсично и травматично естество: дискови хернии, дископатии, невралгии, неврити, радикулити, плексити, полиневрити, полиневропатии и др.

Надморска височина - 78 м. Транспорт влак за Свищов. Начало България. Миновски" ЕООД, гр. През година от комплекса е отделена балнеолечебницата във Вонеща вода, а през година се отделя и тази в Шипково.

Медицински санаториум в овча могила "Аура", гр? Прием чрез ЗОФ. Не без значение е близостта на кюнци за пелетни камини до река Дунав и възможностите за излети и разходки с лодки и катери по реката. Медицински услуги.

Още Изгодни Оферти:

Добави място фирма, магазин и. Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Последни публикации. Рехабилитационни програми Комплексна рехабилитация за пациенти коксартроза и състояние след алопластика Връзка към програмата Комплексна рехабилитация при пациенти с гонартроза Връзка към програмата.

Последните публикации. През година започва изграждането на помпена станция и водопровод до съществуващата хигиенна баня, която е преустроена в балнеолечебница. Медицински услуги.

  • Кросталена 30.10.2021 в 04:27

    Новини България Лични истории.