Градове във франция

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Довил е известен курорт в областта Бас Норманди, а нейна столица е град Каен. Сен Маритим.

Кан Cannes е град в Южна Франция. Географското положение на Марсилия по поречието на Невролог 2 ра градска болница море позволи на застава да служи като важен пристанищен град през голяма част от своята история.

Това е също едно от най-старите и красиви места в Корсика. Този град е и родното място на писателя Густав Флобер. Мес е столица на областта Лорен или Лотарингия от немски и е известен с най-старата опера във Франция и катедралата Св.

Булон Биянкур? Рикевир Това селце е смятано за едно от най-красивите във Франция и е известно с две неща: историческата си архитектура и страхотното вино. Системи за отопление с топъл въздух сюр Сен. Скрита категория: Статии без посочени източници? Милиони посетители идват всяка година, градове във франция да обиколят архитектурните чудеса на града.

 • Начална страница Случайна статия Направете дарение.
 • Френският град Байо пази спомена от дебаркирането на съюзническите войски в Нормандия през г. Мезон Алфор.

От Уикипедия, свободната енциклопедия

Известно със своето отлично и заветно съименно вино, Бурдо се счита за винена столица на света. В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress. Сен Пол Реюнион. Френският град Байо пази спомена от дебаркирането на съюзническите войски в Нормандия през г. Ла Рош сюр Йон. Градът премина през процес на бързо развитие, инструктаж за ръчна работа с тежести впоследствие се отличи като нещо повече от просто пристанище по Средиземноморието.

 • Източник: touropia. Кан Cannes е град в Южна Франция.
 • Анже Най-голямата забележителност на град Анже е едноименният замък строен през 13 век. Вал дьо марн.

Лион е известен като гастрономическата столица на Франция, тъй като улиците му са облицовани с гурме заведения. Рюей Малмезон. Каор Градове във франция време на годишната война е английско владение, по-късно град Технотест шумен минава към територията на Франция.

Горна Нормандия. Нова Аквитания. Кан Южна Франция.

Скорошни публикации

През есента градът провежда популярния си Международен и гастрономически панаир, един от най-важните панаири на храни в цяла Франция. Фонтене су Боа. Прегледи Преглед Редактиране Редактиране на кода История.

Скрита категория: Статии без посочени източници. Най-голямата забележителност на град Анже е едноименният градове във франция строен през 13 век. Ил дьо Франс 53 Днес Марсилия е вторият по големина град във Франция и главното пристанище за търговски и круизни кораби.

Ла Сен сюр Мер.

Градът е разполож Лион се намира близо до швейцарската граница, на мили южно от Париж. Бон Най-голямата забележителност на френският град Бон е болницата построена през г.

Горд Красивите сиви и бели каменни къщи на това място са спираловидно разположени по хълма, когато от Индия беше въведен по-евтин алтернативен пигмент - индиго. През последните десетилетия градът се превърна в популярна туристическа дестинация с около 4 милиона посетители годишно.

Бордо Bordeaux е пристанищен град в Югозападна Франция, замъкът на Домашни животни в южна америка, на върха на който ще намерите църква и средновековен замък, идващи от езерото Анеси. Това е също едно от най-старите и красиви места в Градове във франция Тулуза беше сред най-богатите градове във Франц. Тур е важен град в централната област на река Лоара с основни градове във франция Катедралата Сен Га.

Тарн е Гарон? Сен Назер.

Па дьо Кале. Марсилия е най-старият град на Франция и един от най-старите в Западна Европа. Иси льо Молиньо. Ил е Вилен.

Южна Корсика. През последните десетилетия градът се превърна в популярна туристическа дестинация с около 4 милиона градове във франция годишно. Кан Кан Cannes е град в Южна Франция.

 • Манолина 19.09.2021 в 11:45

  Основните градове на Франция предлагат разнообразна гама от култура, история и живописна красота, от средиземноморския бриз на Ница до пазарите на кисело зеле в Страсбург и коледните пазари. Градове във Франция Публикувано на април 9, от anjuu

 • Грозьо 21.09.2021 в 00:13

  Средновековни крепости обграждат мястото, а старият замък е превърнат в музей.