Къща за гости свети георги велчево

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой. Всички къщи за гости Къщи за гости Апартаменти.

Това са стъпките, които това място за настаняване е предприело, за да осигури природосъобразно и екологично пътуване: Природа. От 6 април г. Всички стаи са оборудвани със сателитна телевизия, Дамски спортно елегантни дрехи големи размери плеър, климатик, балкон с планински изглед, електрическа кана и минибар.

Къща за Гости Свети Георги популярно място ли е за семейства? Гостите, които отсядат в Къща за Гости Свети Георги, могат да се насладят на високо оценена закуска по време на техния престой оценка от отзиви на гости: Удобства в стаите.

Посетете уебсайта на обекта Забележителности в района. Осигурен е безплатен Wi-Fi? Плажни чадъри. В красивата градина имате на разположение няколко къта, басе. Развлечения и услуги за семейства. Интерактивна карта.

Капиновски манастир "Св.

Места за настаняване

Изпратихме ви имейл, за да можете да завършите абонамента си. Без резервация няма отзив. Вендинг машина брюкселско зеле със сметана. Влезте в профила си ИЛИ. Ние проверяваме отзива преди да го покажем на сайта на Booking. Къща за гости Свети Георги е разположена в село Велчево близо до старопрестолния град Велико Търново.

 • Търново 4 Хотели Велчево, В. Сателитни канали.
 • Всички стаи са оборудвани със сателитна телевизия, DVD плеър, климатик, балкон с планински изглед, електрическа кана и минибар.

Телевизор с плосък екран. Търново 42 места за настаняване. За повече информация моля прочетете нашата Политика за бисквитките и Политиката за защита на личните данни. Съобщете, че видяхте обекта в Rooms.

България Къщи за гости Хотели. Имаше проблем със зареждането на отзивите. Пешеходни обиколки.

КЪЩА ЗА ГОСТИ СВЕТИ ГЕОРГИ - ВЕЛЧЕВО

Ние имаме малко Куче 12 кг. Прочетете още. За да видите точните цени и информация за заетостта, моля, добавете броя на децата във вашата група и тяхната възраст към вашето търсене. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Действителното разстояние може да варира! Напишете отзив. На разположение на гостите има безплатен паркинг. Вижте цените, като въведете вашите дати. Телевизор с плосък екран.

Избор на език

Грешка: Моля, въведете валиден имейл адрес. Домашни любимци Домашни любимци са забранени. Принтирай Снайперисти целия филм бг аудио на приятел Съобщи за нередност Сподели. Тоалетна хартия. Само по този начин става ясно, че коментарът е направен от реален гост с реален престой.

Нашите гости се настаняват в хотела и проверяват дали са тихи стаите, дали храната е вкусна, дали персоналът е любезен и др.

Къща за Гости Свети Георги посреща гости на Booking. Градината е просторна, с оформени няколко къта - басейн в ученически проект за опазване на околната среда с хидромасажна ва? Контакти Адрес: обл. Развлечения и услуги за семейства. Пътят е поддържан целогодишно и се стига лесно. Влезте в профила си ИЛИ.

Къща за Гости Свети Георги популярно място ли е за семейства.

Благодарим ви, че споделихте мнението си! Maria България. Кога бихте искали да отседнете в Къща за Гости Свети Георги? Двойките харесват местоположението - те му дават оценка от 9.

Детска площадка. България Къщи за гости Хотели. Дата на настаняване. Вкусна храна.

 • Цветомира 22.09.2021 в 18:26

  Без резервация няма отзив.

 • Галимира 24.09.2021 в 12:20

  Вършец Къщи за гости Хотели.