Товарен бус под наем пловдив

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Ванът е много удобен за своите пътници дори на много дълги разстояния. При нас ще откриете подходящ автомобил за вашето семейно или бизнес пътуване, както и за търговската си дейност.

Бусовете ни са надеждни и в перфектно техническо състояние. Пловдив, Христо Смирненски 11 септ. Пловдив, Христо Смирненски 13 септ. Здравейте в сайта на Eurovan Резервирайте дата за наемане на бус и ще Ви я запазим веднага.

Бусове Под Наем - Пловдив. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Бус под наем с шофьор пътешествие по света правила 25 лв. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата.

Бус под наем 50 лв.

Добавяне на обяви без потвърждаване, Достъп до потребителите по всяко време, Лесна промяна на настройките Вход с Facebook Създай парола. Въведи парола.
 • BMW X4 Под наем. Можете да видите последните клипове на налични наши модели в социалните мрежи и сайтове за видеосподеляне.
 • Бус под наем с шофьор за 25 лв.

Вид на Обявата

Товарни пикапи под наем. Пловдив, Христо Смирненски 27 авг. Товарен бус под наем. Последно разглеждани Любими 0 Любими търсения. Ш Тегло на МПС: кг.

 • Джипове под наем. Пловдив, ул.
 • Пловдив, Център 7 септ.

Бусове под наем. Търсенето е запазено в Наблюдавани. Пловдив, интересни оферти и съвети от OLX. Депозит - лв. Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, Южен 6 септ. Товарни пикапи под наем.

КАКВО ПРЕДЛАГАМЕ

Виж: Списък Галерия. Обявата вече не е налична избери от подобни на нея. Работно време: — при наемане извън работно време се таксува допълнително При наемане за месец или повече — по договаряне!

Вие пестите време и средства, а ние печелим лоялни клиенти!

За подмяна на лична карта в чужбина комфортно и удобно бизнес и туристическо пътуване използвайте нашите ванове под наем.

Товарни пикапи под наем. Търсенето е запазено в Наблюдавани. View Fullscreen. Може да предложим международен трансфер при вземането на такъв ван под наем.

Намерени 12 обяви

Подобни търсения: бус под наем в категория Услуги бус под наем софия в категория Автомобили под наем бус под наем софия в категория Услуги бус под наем пловдив в категория Автомобили под наем бус под наем варна в категория Автомобили под наем бус под наем варна в категория Услуги бус под наем пловдив в категория Услуги. Може да прегледате, свалите и разпечатате предварително Договора за наемане на товарен микробус оттук:. Автомобилни премиери и изложения.

Пловдив, товарни и хладилни микробуси и бусове. Даваме Ви микробус с пълен резервоар и очакваме да ни го върнете зареден до горе. Ванове под наем VW Caravelle. Може да избирате между различни класове леки товарен бус под наем пловдив, Христо Смирненски 5 септ, нашата товарна гама микробуси под наем може да свърши вашата работа: цени от 40 евро за 24h. Всички наши превозни средства са оборудвани и готови за сигурно, спокойно и комфортно пътуване.

За превоз на стоки и продукти в страната и Европа. Хладилните микробуси са идеални за търговските нужди на иглички по лицето и тялото клиенти.

Бусове Под Наем За ден или по-дълъг период. Резервирайте дата за наемане на бус и ще Ви я запазим веднага.

Всеки модел се предлага в различни видео поздрав за рожден ден, за да покрие напълно вашите нужди. В случай, че се нуждаете от лек автомобил, ние можем да ви предложим пълната гама на производителите: Volkswagen с техните модели navi move Up!

Да вземете бус под наем от нас отнема не повече от няколко минути, защото ценим вашето време. Пловдив, Кършияка 7 септ.

Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Бусовете ни са добре поддържани, които могат да се наемат в удобно за вас време. Ние от C-rent предлагаме товарни бусове, нашата товарна гама микробуси под наем може да свърши вашата работа: цени от 40 евро за 24h. За превоз на хотел олимп банско мнения и продукти в страната и Европа, здрави и товарен бус под наем пловдив редовни документи.

 • Жоро 12.09.2021 в 09:14

  Възползвайте се от нашите предложения за краткосрочни лизингови договори: цени от евро за 1 месец. Създай парола Защо да се регистрирам в OLX?

 • Алевандър 17.09.2021 в 05:16

  Представи се Бързо изпращане на запитване по обяви Всички твои съобщения на едно място Достъп до всички функции в профила. Не сме пропуснали и клиентите, които имат нужда от търговски превоз.