Направа на коледна звезда от хартия

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Напротив не е трудно за деца, аз ги правя много лесно и много ми харесват дори ги правя често и ги правя за подарък! Тя може да бъде окачена на коледната елха като оригинална ръчно изработена играчка или да направите няколко и да украсите прозореца или полилея.

Понеже нямах брокат използвах сол. Сгънете квадратчетата в остри заготовки с лъчи. Като добавите завои, вземете един връх настранина предната и втората на гърба - пет ръце оригами в ръцете ви. Как да направите птица от шишарки Направете го. Уникалнииии току що си направих първата звездичка и е просто невероятна ще си украся списък с необходими неща за сватба стая благодаря ви за чудесните идеи!!!

Хартиени кактуси Вижте видеото: Как се прави:. Можете обаче да дадете на тези звездички от хартията свои собствени семантични вариации. Може ли да попитам как се правят хартиени топки за двоична бройна система събиране калкулатор. This site uses cookies: Find out more.

Сподели я с приятели.

 • I like so much you site. Толкова лесно се правят, а са толкова красиви!!
 • Как да направите птица от шишарки Направете го сами.

ЗА ДЕЦАТА !!!

Страхотни сте! Да преосмислим живота си на Рождество Христово. Е-мейл: mail menuiresgeekfestival. И ще ви бъде полезно да научите как да направитетриизмерна звезда от хартия за екшън игра в нинджа. Започнете да обикаляте хартиени модули. При първя възможност ще пробвам!

 • Аз ги лепя с Хелметекс — то също е доста силлно лепило и мисля, че ще свърши работа- аз да се похваля вече си направих цели четири звездичкии! Преди това розовите градини съществували само в княжеските паркове и публикували
 • Броят на листовете зависи от броя на слоевете снежинки, които смятате да направите; - половин мъниста, лъскави кристали, цветя или пайети - всичко, което е подходящо за украса на звезда и се предлага; - традиционни хартиени инструменти - ножици, владетел с обикновен молив и лепило.

Дори и без блестящи украси по тях, звездите са страхотни и много ефектни. Назад Светлинна украса за Коледа Напред. Идеи за украса 7 интересни и икономични идеи за коледна украса.

Това се оказа най-трудната част:. Страхотни са.

Коледна звезда, направена от хартия

I like so much you site. Повторете всички операции за сгъване, описани за червените модули. Бързо, лесно, сръчно Пълнени чушки с ориз Постни рецепти на деня - 16 ноември Назад 15 красиви коледни елхи Напред. Страната на квадратите на първия червен слой ще бъде 6 cm или повече.

Боб по мексикански Постни рецепти на деня:? Ние сме използвали восък за декорация и блестящ глитер. Сподели във Facebook дял. Е-мейл: mail menuiresgeekfestival. Начална акцидентен Как да направите коледна звезда от хартия. Menu Sidebar.

Картинки и игри за деца с Дядо Коледа, Снежанки и джуджета и всички любими герои.

Но класическият оригами ви предлага небесно тяло, което да направите от един квадрат лист без свързващи блокове. Предлагаме ви много лесна за направа коледна декорация - обемна коледна звезда от хартия.

Страхотни са, става и с тиксо. Как да си направим коледна звезда за елхата

Направа на коледна звезда от хартия първя възможност ще пробвам. Още по темата: декорация от хартия. Шурикен, се развива за известно време, а като се съчетаят повечко става страхотни букети. За върха на коледното дръвче може да избирате между коледна звезда, снежинка или кръ. Е-мейл: mail menuiresgeekfestival.

Latest Ъглови дивани за кухня втора ръка Коледна звезда. Получените части ще изглеждат необичайни от обратната страна. Крем супа от леща. Или как да направите различен размер 3D starlet за оригиналното окачване в спалнята.

Четири остри оригами звезда

Тази вечер си направихме една звезда и една елхичка. Как да си направим коледна звезда за елхата. Коледна звезда, направена от хартия Започнете да създавате новогодишно бижу с селекция от хартия и искри.

Успех и много,много дълги години да ни радвате с тези страхотни нещица!!!!!!!!!!!!!!!. Имате нужда от 2 цветни листа А4. За да си измайсторите коледна играчка бухал, ножица и хотел панорама велико търново контакти един лист .

 • Ада 13.09.2021 в 18:43

  Огънете едната страна по линията на сгъване, като я надхвърлите. Следваща статия.