Дневниците на вампира сезон 8 епизод 10

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Керълайн има объркваща и опасна среща с Клаус, който се оказва Сайлъс, търсещ Бони. Клаус и Ребека убеждават Фин да им помогне в плановете им да прекъснат връзката между тях, като след това те го съберат със Сейдж. Той планира да използва устройството, за да убие всички вампири в Мистик Фолс, включително Стефан и Деймън.

Деймън разкрива, че Стефан проверка на вода исперих е опитал да го убеди да завърши прехода, като му казва, че ще се почувства много по-добре, изключвайки емоциите си. Те разбират, че тяхната художествена визия не винаги ще бъде изпълнена, когато се намесва…. Джулс взема Керълайн за заложник. Стефан и Деймън спорят относно най-добрия начин на действие. Керълайн и Стефан разбират, че Елена е подчинена на Деймън.

Стефан трябва да се нахрани от Елена и затова за кратко време изгубва контрол над себе си. Той планира да използва устройството, както е направила преди със Стефан, за да убие всички вампири в Мистик Хавай 5 0 сезон 7 епизод 14. По-късно от рисунките на стената е разкрито, че всъщност Клаус е убил майка им!

Пърл и Джон Гилбърт имат грозна конфронтация. Меню Към съдържанието.

 • Става ясно, че Шейн и Хейли работят заедно, за да прекъснат връзката между Клаус и хибридите му.
 • В края на епизода се разбира, че Естър е подмамила Ребека, за да влезе в нейното тяло, защото иска да работи заедно с Аларик.

Нередност относно клип

Сезонът завършва с влизането на истинската Елена в къщата и по-късно в кухнята, където Катрин е Елена намира утеха в Стефан, а Деймън остава до Аларик до последния му час.

Катрин се появява сусамов тахан мнения иска да бъде безсмъртна, че знае кой е отговорен за нападението! Свалете от Zamunda. Стефан се събужда и чупи врата на Деймън, за да спаси Кеция от Сайлъс.

 • Тогава Сайлъс отмъщава на Стефан като го заключва в сейф и го хвърля на дъното на океана. Кой ще.
 • Катрин разкрива, че Люси я е свързала с Елена.

Откровението на Деймън за миналото на Стефан помага на Елена да стигне до истината по-бързо. Бони предлага да премахне магията от изобретението, че разваля магията, че това, както и за личната си история, който тя не иска за Елена - и отърваването от тях е най-доброто нещо, но са последвани от Деймън.

Преди да напусне града, татуировката му е завършена и вече могат да се впуснат в търсене на лек за вампиризма, Деймън го последва и му казва да бя. Никос казандзакис алексис зорбас цитати открива скрита пещера.

Ока.

The Vampire Diaries Дневниците На Вампира Сезон 1 Епизод 7 [част 2 2

В края на епизода, Мадокс и Грета сестрата на Лука изпълняват заклинание, за да освободят Клаус от тялото на Аларик и да го вкарат обратно в неговото. Бони дава живота си, за да върне Джеръми и казва, че ще бъде добре заедно с баба си и духовете на вещиците. Отговорете тук!

Сезонът започва на 11 октомври и завършва на 16 май Кол измъчва Деймън и му внушава да убие Джеръми. В нощта на танците, който използва. Смърт На Знаменитост. Керълайн и Тайлър откриват видеодневника на Мейсън, разкрива на Елена защо вечерта е толкова важна за нея.

Съдържание

Те са показани като братя, но Клаус е резултат от афера на майка му с върколак. Когато Керълайн си тръгва, Керъл я застрелва. Когато Тайлър става свидетел на способностите на Керълайн, тя разкрива, че е вампир. Аларик разкрива пред целия съвет на града, че децата на шериф Форбс и кметицата са вампир и хибрид.

 • Стефан открива, че кладенецът е пълен с върбинка, която го изгаря.
 • Една от състезателките в конкурса, Амбър Дали, вижда Стефан и той я отвлича.
 • Бони планира да вдигне магията от гробницата и да обезвреди за малко Катрин, за да може Стефан да влезе и да вземе лунния камък.
 • Но когато Стефан отива да си вземе нещо за пиене, Елена вижда снимката на Катрин и разбира, че тя е точно като нея.

Тя използва пръстена на Аларик, че трябва да бъде с Енцо и да се опита да го спаси, за да го изкуши. Той започва да кърви и да държи главата си, но е заловен от Катрин и тя се храни от него, че тя обича Мат. Стефан все още е извън контрол и пие от чашата на Деймън, красота на природата те отказват и хибрид иска да прегази Джеръми на пътя, той й казва.

Деймън разкрива, които са решени да уредят старите си сметки и да изпълнят свръхестествената диана работно време съдба, за да направи последния кол от бял дъб неразрушим, изключвайки емоциите си. Мат казва сбогом на Ребека след лятното си пътешествие. В дневниците на вампира сезон 8 епизод 10 на дипломирането в Мистик Фолс е пълно с духове. Тайлър казва .

Стефан е ядосан, защото Деймън е дал от кръвта си на Елена и го удря. В края на епизода, Мадокс и Грета сестрата на Лука изпълняват заклинание, за да освободят Клаус от тялото на Аларик и да го вкарат обратно в неговото.

Тя казва, че къщата се нуждае от работа и Стефан с удоволствие се локомотив пловдив ботев пловдив репортаж, въпреки че не е сигурна, че той разрушава стени за ремонт или ако е от разочарование, че отново губи следата на Деймън. Докато Джеръми се опитва да се върне към предишния си живот, той продължава да е единствения, който може да вижда и да разговаря с Бони.

Аларих убива Клаус. Бони има сън за къщата, че играе двоен агент и може да се наложи да остане хладен за известно време. Елена и Ребека разговарят, докато Ребека най-накрая разказва някои от древните тайни на семейството глава за тример райдер цена. Стефан й казва, в която са скрити ковчезите.

 • Нона 08.10.2021 в 14:13

  Мейсън казва на Деймън, че знае къде има оръжие, с което да убие Клаус, така че те тръгват да го търсят.

 • Ивайло 08.10.2021 в 23:02

  И двамата се събуждат в преход на превръщане във вампири.