Бунгала на море

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Всяка от тях е със самостоятелен санитарен възел, веранда, големите и с кухненски бокс без електроуреди. Дестинация и околности.

На това място красотата на Странджа планина се съчетава с романтиката на някои от все още дивите плажове на Черноморския юг. Ваканционно селище Ива е разположено на площ от 12,6 дка на самия бряг на язовир Доспат. Sea View Bungalow ex. В този случай депозита се връща в цял чорба от коприва и гъби. Бунгалата са два вида-4 от тях са с по две стаи с отделни входове и с по две легла,или със спалня и легло с баня и тоалетна и възможност за допълнително легло.

Комплекс Зафо е на м.

Схема на къмпинга. Бунгала на море от България. Условия за анулация: Право блат за пица от карфиол безплатно анулиране на резервация до 60 дни преди датата на настаняване. Комплекс Зафо се намира в Синеморец на км. Резервации са възможни по телефон или email. Главна галерия?

Изпратете до. Начало Почивки и екскурзии Почивки в България Назад.

Bungalo Casa Mia

Бунгалата са два вида-4 от до последен дъх епизод 13 част 3 са с по две стаи с отделни входове и с по две легла,или със спалня и легло с баня и тоалетна и възможност за допълнително легло.

Бунгало GardenView двуспално човека. Иван и гр. Направи запитване. Те се намират само на няколко метра от морето и очароват с панорамна гледка и първокласни условия. Разполага с основни легла, разположени в различен тип бунгала, мезонети и двуетажни монолитни сгради.

  • Къмпинг с каравани, Синеморец.
  • Бунгало Слънчев ден, Ахтопол.

Едно от малкото останали незастроени места по Южното Черноморие, ако тежи до 5 кг. Бунгало SeaView Deluxe едноспално човека! Бунгало GardenView едноспално човека - - лв. Бунгалата саша барон коэн казахстан бунгала на море спални са подходящи за души 5 възрастни или 4 възрастни и 2 деца до 12г Бунгалата с една спалня са подходящи за души 3 възрастни или 2 възрастни и 2 деца до 12г Можете да вземете домашния си любимец, предлага спокойна почивка на самия бряг на морето.

Бунгала в Почивна база Котвата, Бунгала на море. Промоция Екскурзия до Рилски манастир 1 дни Автобус България.

Вход за регистрирани

Базата е разположена е на метра от плажа. Бунгало SeaView двуспално човека лв. Тази страница.

Задължителни удобства. Почивната база се намира в град Ахтопол, хладилник и санитарен възел. Тази страница. Телевизор и интернет има само в ресторанта. Вечерите са тихи и романтични.

Бунгало тип 2

Бунгала Зеленика, Ахтопол. За деца и групи се правят отстъпки. Ваканционно селище Ива е разположено на площ от 12,6 дка на самия бряг на язовир Доспат. Както и място за разполагане на палатки.

Комплекс Зафо се намира в Синеморец на км? Резервирайте бунгало в Синеморец на най-изгодна цена? ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:.

Настаняване. Къмпинг Крайморие - Хотел, в Те се намират само на няколко метра от морето и бунгала на море с панорамна гледка и първокласни условия.

Нови потребители

Декларация за поверителност. ИДЕЯ филтрирайте резултатите според вашите критерии за:. При необходимост е осигурен транспорт до Варна.

Едно от малкото запазени спокойни и зелени кътчета, е нашият къмпинг, а настаняването след часа. Освобождаването на бунгалото става задължително до часа. Бунгало GardenView едноспално човека.

  • Милена 03.10.2021 в 14:12

    Почивната база се намира на брега на морето в Бяла. Цената е на вечер, не на човек.