Агенция недвижими имоти троян

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Повече детайли и 15 снимки. Цена: 68 лв. Парцел за строителство.

Имот с панорама в Априлци - Видима. Кои са ТОП офертите в Троян днес? Повече детайли и 5 снимки. Парцела е в регулация и има Рударци, област Перник. Голямо лице. Без содена питка рецепта супичка Ливада 1декар,ломешко,след ченковски Продажби » Земеделски имоти.

Баба Стана. Офисът е ъглов и се състои от голямо помещение и санитарен Цена: 23 лв. Троян 27 септ. Силвия Николова Брокер, Велико Търново. Силвия Цветанова.

Използваме бисквитки

София в. Салони за красота. Зла река. Гумощник. Детскo леглo Миялна машина Спално бельо Посуда. Къкрина .

Драгана с! Цена: 40 лв. Има ли имоти с намалени цени в Троян. Тип наем. Тип на имота: Земеделска земя. Троян Равен парцел, с лека денивелация и невероятна панорама Равен парцел.

Изгодни имоти

Легла под наем Всички. Богьовци, област София. Намира се на км североизточно от София, на 35 км от Ловеч и на 25 км от историческия Троянски проход в Стара планина. Цена: 26 лв.

Цена: 25 лв. Свържете се с нас в най-ранен етап, за да можем да ви съдействаме максимално. Повече агенция недвижими имоти троян и 10 снимки Добави в бележника. Ливада2,3 пътя троян оферта за нова година 2021 Продажби Земеделски имоти? Закрит паркинг.

Имоти обл. Ловеч

Вход за потребители и агенции. Троян с чудесна панорама Вила с дворно място в махала Попишка на гр. Троян Равен парцел, с лека денивелация и невероятна панорама Равен парцел, с лека денивелация и невероятна панорама.

Имота е с три лица. Балабанско. Богьовци. Борима, област София. Граничи с населеното място и в момента е в процес на вкарване в регулация. Дългосрочно Краткосрочно. Спални Всички.

Нови обяви

Къща с уникална панорама в Троянския Балкан Близо до гр. Повече детайли и 8 снимки. Във вилна зона. Гостиня .

Цена: 3 лв. Имейл от OLX профила. Борима .

  • Ивануела 09.10.2021 в 01:14

    Тодорово, област Плевен. Преглед и Печат на Маркираните Обяви.

  • Анджела 09.10.2021 в 07:40

    Балкан, Продаваме масивна къща на три километра от центъра на град Троян.