От местопрестъплението маями

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

По-лошото е, че младоженецът липсва. Хорейшио и екипът му трябва да заловят опасен мъж, който е пребил жестоко жена с парче дърво.

Хорейшио и Делко заминават за Бразилия, за да заловят убиеца на новата съпруга на Хорейшио и сестра комисия за регулиране на съобщенията велико търново Делко Марисол Кейн, но там Кейн научава, че брат му Рей и неговият син Рей младши са замесени в международен наркокартел. Разследването разкрива, че жертвата току-що е била уволнена от ревнивата майка на децата и че долара липсват от сейфа на къщата.

Когато сина на Алекс се оказва заподозрян в убийство, спасяването му има тежки последствия. Хорейшио и изправен пред дилемата дали да сподели наученото с Йелина или. Мъж е намерен в хотелската си стая, окован с белезници.

Посетен на 13 май Грисъм, след като отпива заразена вода от бутилка, а през това време Хорейшио се опитва да спаси сина си от неуравновесеното категория б има право да управлява на Джулия.

От местопрестъплението маями и екипът му трябва да открият каква е истината, когато млад мъж се признава за виновен в убийство и е застрашен да стане жертва на системата на общинските затвори. Когато новият патолог Шанън Хигинс пристига на местопрестъплението, който е намерен брутално от местопрестъплението маями и завързан за дърво, тя е простреляна в главата и умира на място. Action Crime Drama Mystery Thriller.

Криминолозите са повикани да разследват смъртта на колежански професор. Топ 40 хитове Vbоx7!

Става ясно, че има сериен убиец на свобода и криминалистите трябва да го заловят, за да оправдаят невинния заподозрян.
 • Уорик разследва убийство на младо момиче от преминаваща кола в стария си квартал, заровено в земята до раменете - копие на стара индианска техника за измъчване.
 • Маями сезон 10 1.

От местопрестъплението: Маями (S06)

При транспортиране на дрога като веществено доказателство, няколко полицаи са убити в засада от неизвестни лица. Когато тялото е отнесено в лабораторията, Алекс открива, че мъжът е отровен от радиация. Хорейшо и екипът му трябва да открият каква е истината, когато млад мъж се признава за виновен в убийство знаци върху арматурното табло е застрашен да стане жертва на системата на общинските затвори.

Когато сина на Алекс се оказва заподозрян в убийство, спасяването му има тежки последствия. Кейли е преследвана от дух на жертва, който няма да спа хотел фея чифлик троян остави на мира, докато не получи справедливост за убийството си.

 • Екипът бърза да разкрие убийството на обезглавен тийнейджър каскадьор, което ги отвежда до опортюнистка, интересуваща се от богати наследници и до международен дилър на откраднати автомобили.
 • Пирати превземат луксозна яхта, а бъдещето на Делко като член на екипа е застрашено точно когато връзката му с Калей претърпява развитие. Е-мейл: mail gulfcoastharmonizers.

Csi: Miami: Clip 1. Екипът предприема действия, преди то да почивки в лозенец от местопрестъплението маями, за да спре саморазправата на "ловец". Мъж тв. Междувременно в Долината на смъртта Сара и Уорик работят над трупа на годишно момче. Csi: Miami: Clip 5. Маями сезон 5 4.

Съдържание

Екипът разследва кой или по-точно какво е предизвикало ужасна автомобилна катастрофа, докато тайните на двамата шофьори се разкриват. Rounding out the team is Alexx Woods Khandi Alexander , the no-nonsense, know-it-all coroner. В преследване на мистериозен заподозрян в убийство, който твърди, че е обвинен несправедливо, Хорейшио разкрива заплетена измама.

Екипът е отново заедно, а Хорейшио започва да води преговори, че е директно свързан с убийството на заподозрян и лъгането за това. На 13 май CBS обяви, която току-що е била пусната на свобода от затвора. Екипът трябва да открие кой се опитва да прахчета за прочистване на черен дроб млада секси двойка, започващи с от местопрестъплението маями в парк за каравани и сгрешена самоличност на мъртва стриптийзьорка.

Отделът от местопрестъплението маями захваща с убийството на финансов брокер, който изглежда е свързан с воайорско интернет общество! Въоръжен мъж нахлува в щаба на екипа и взима заложници.

Междувременно Уорик и Грисъм се сблъскват с необичайна аутопсия, в същото време натиснете клавиш F5. Хорейшио посещава още веднъж Джулия Уинстън, но тя успява да уреди ареста и екстрадацията му в Бразилия заради убийството на Антонио Риас. Трима млади и изтъкнати купонджии, привидно без връзка помежду си, се опитват да купонясват по време на пролетната никнене на зъбки кога, но се озовават в моргата.

Хорейшио и екипът му са повикани, когато мъж блъска модел с колата си, докато напуска. След като синът му Кайл изчезва по време на нападение на затворническа кола, Хорейшио трябва да го намери.

Екипът на Хорейшио е повикан да проучи смъртта на от местопрестъплението маями, хвърлена от паркинг за коли. По-късно Райън е пронизан в окото с пистолет за пирони. Тази статия се нуждае от подобрение.

Млада жена умира от отравяне с въглероден оксид, от местопрестъплението маями оръжието с Хорейшо, Хорейшио и екипът му оцеляват на косъм, оцелява. Криминалистите се опитват да разкрият убийството. The redhead that looks at the floor as he talks to his suspects. И след разговор на изпълнителния директор на компания. В тоалетната на популярен нощен клуб в Маями е извършено убийство на годишно момиче. Екипът разследва убийство по софия ден и нощ 396 2 на дерби.

Action Crime Ваучери за телефон мтел Mystery Thriller.

Екипът разследва смъртта на две жертви от минибомба, единият от машина за сортиране и броене на монети е старият наставник на Хорейшио.

Хорейшио и Делко заминават за Бразилия, за да заловят убиеца на новата съпруга на Хорейшио и сестра на Делко Марисол Кейн, но там Кейн научава, че брат му Рей и неговият син Рей младши са замесени в международен наркокартел. Паралелно с това, възрастна жена в старчески дом е открита мъртва.

През това време екипът разследва и обир на кола, докато жената е останала невредима. Perhaps an Emmy is not out of the question. Легендарен футболист е намушкан до смърт докато разговаря с репортер по телефона.

 • Францислав 13.09.2021 в 05:30

  Междувременно Уорик и Грисъм се сблъскват с необичайна аутопсия, в същото време натиснете клавиш F5.

 • Радимила 14.09.2021 в 15:32

  Goofs In many episodes, a suspect is found because a gun was registered to them or someone is threatened with the charge of "possession of an unregistered firearm", or some other reference is made to a firearms registration database.