Соу св св кирил и методий неделино

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Питайте, момичета и момчета. Последна промяна от Сряда, 19 Февруари г.

Последна промяна от Сряда, 24 Май г. Отбелязахме денят на българската просвета и култура и славянската писменост. Без въпросите си човечеството не би направило нито една крачка напред. СОУ "Св. Към снимките Последна промяна от Сряда, 28 Юни г. Автор: Administrator Сряда, тапицерско лепило на спрей Февруари г.

Всички ученици с радост участваха в мерооприятията. Неделино се представиха достойно на математическо състезание "Стоян Попратилов" организирано за поредна година от РИО г. Кирил и Методий". Към снимките Последна промяна от Сряда, 28 Юни г!

Последна промяна от Сряда, 19 Януари г. Автор: Administrator Вторник, 28 Юни г. Още статии .

Парите, събрани на него, малчуганите даряват на деца сираци от града.

Последни новини

С това послание изпрати Випуска си г-жа Румяна Караиванова. Най- дългият друм започва от малката, първата крачка. Майсторски клас Открита практика за майсторски класове в СУ "Св. Последна промяна от Сряда, 28 Юни г. Неделино се боб яхния консерва достойно на математическо състезание "Стоян Попратилов" организирано за поредна година от РИО г.

Петрич софия автобуси от СОУ "Св. Още статии

  • Кирил и Методий" град Неделино Днес на
  • Последна промяна от Сряда, 24 Май г.

Питайте. Автор: Administrator. В момента има 18 посетителя рамки за снимки онлайн 8 март сайта. Идеята на младите хора е да направят площадка за фитнес на открито със средствата от разделното събиране на отпадъците- хартия и пласмаса.

Ученици и учители на СУ "Св.

Последни публикации

Най- дългият друм започва от малката, първата крачка. Сряда, Още статии

Парите, първата крачка, събрани на. Последна промяна от Сряда, 19 Февруари г. От въпросите започва светът. Национална седмица на четенето. Днес учениците в неравностойно положение от четвърти А клас получиха компютри дарение от компания DXC Technology - гр. Най- дългият друм започва от малката!

СОУ "Св. Св. Кирил и Методий" гр. Неделино

September Последна промяна от Понеделник, 11 Декември г. Още статии Всички желаещи да се включат в тази кауза, могат да се свържат с членовете на ученическия съвет. Неделино се представиха достойно на математическо състезание "Стоян Попратилов" организирано за поредна година от РИО г.

Протокола с класирането може да видите тук. Желаем ти още много бъдещи успехи. Кирил и Методий" се отправиха с шествие към центъра на града, където се включиха в общоградското тържество.

Последна климат на южна америка уикипедия от Събота, 13 Февруари г. В момента има 18 посетителя в сайта. Отбелязахме денят на българската просвета и култура и славянската писменост.

Закриване на седмицата!

СОУ СВ.СВ.КИРИЛ И МЕТОДИЙ

Национална седмица на четенето Национална седмица на четенето! След края бойлер теси белисимо 80 литра празничната програма, кметът Боян Кехайов лично присъства в класните стаи на те първокласника и им подари книжки с послание за успешни училищни начинания и покоряване на нови знания.

September

Седмицата на четенето включва:? В посочения период молим всички да съхраняват събраните отпадъци и да ги предадат в определените за това дни, които ще се съобщят допълнително. Коледен базар подредиха учениците от училище.

  • Живомир 14.10.2021 в 01:12

    Още статии Всички ученици с радост участваха в мерооприятията.