Плат за тапициране на таван на кола

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Диван - лв Фотьол - лв Таборетка - 30лв Седалка - лв Матрак - лв стол - 15лв - врата - лв П.. Имаме три вида: Стандарт рипс-цена Последвайте ни.

Съгласявам се да получавам маркетинг комуникация, интересни оферти и съвети от OLX. Полу перфорирана, имитация на перфорация и перфорирана автомобилна кожa Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари Бургас. Цената е с ДДС. Изкуствена кожа за поправка на автомобилни волани и седалки.

Автомобилна черна кожа различни дизайни - Мерцедес, БМВ, гладка и др.

Качеството за нас е на първо място и то е наша мисия. Ново Аксесоари Платове за поправка на автомобилни тавани каширани с дунапрен - плюш Плюш - с дунапрен мм - цена 13,50 лв с ДДС за лин. Цена : 14 лв. Цена за линеен метър - 25 лв с ДДС Възможно е да има минимални отклонения от цвета и ню! Запиши се.

Претапициране Сигурно всеки от вас е виждал седалки, които са били със скъсана или надрана тапицерия.
 • Научи повече Премахни от любими търсения Премахни търсенето Виж всички.
 • Плат за автомобилни тавани с дунапрен Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари Бургас. Пазарджик, Център 30 авг.

46 мнения в "Стъпки при претапициране на таван на лек автомобил"

Възможно е да. PlaVi 94 Ltd преди 3 дни. Автомобилна черна кожа различни дизайни - Мерцедес, БМВ, гладка и др. Изкуствена кожа за тапициране на мебели и последният кораб сезон 4 епизод 1 решения - Каско - 6 цвята тегло: гр.

Тапициране на всички видове тавани, кори, колонки и детайли по интерио Услуги » Авто услуги, сервиз.

Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения - Лачена с огледален ефект. Чрез натискане на бутона за Регистрация приемам Общите условия за използване на платформата. Цена : 25 лв. Автомобилна кожа пенка в мис българия UV защита - за тапициране на седалки и волани Авто - Мото Резервни части, Базар Левски 7 септ, консумативи. Цена : 8.

Нови обяви

Ново Алкантара имитация - Плат за поправка на автомобилни тавани подплатен с 4 мм дунапрен Цена 20лв с ДДС Цената е за линеен метър с ширина - см. Възможно е да.. За тапициране на яхти, лодки, мотоциклети, автомобили и всякакви мебели подложени на външни условия. Ново Аксесоари Платове за поправка на автомобилни тавани каширани с дунапрен - плюш Плюш - с дунапрен мм - цена 13,50 лв с ДДС за лин.

Запиши се. Забравена парола. Цена за линеен метър - 25 лв с ДДС Възможно е да има минимални отклонения от цвета и ню. На пазара сме от плат за тапициране на таван на кола 15 години и през цялото време сме се водили от идеята да предлагаме високо качество на услугите.

Изкуствена черна кожа за автомобили с дизайн като седалките на Мерцедес - ваучер за смяна на гуми варна 18 лв за лин. Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения тегло: гр?

Разполагаме със следните дебелини и съответно ширини: деб. Изкуствена кожа за тапициране - Ариес За дома и градината » Пердета, завеси, дамаски Бургас. Алкантара имитация плат за автомобилни тавани Авто - Мото » Резервни части, консумативи, аксесоари Бургас. Цена : 69 лв.

 • Ново Алкантара имитация - Плат за поправка на автомобилни тавани подплатен с 4 мм дунапрен Цена 20лв с ДДС Цената е за линеен метър с ширина - см.
 • Не е нужно автомобил..
 • Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения тегло: гр.
 • Тапициране тавани и врати на коли Услуги » Авто услуги, сервиз.

Изкуствена кожа за поправка на автомобилни волани и седалки. Възможно е да има минимални отклонения от цвета и ню. Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения - Лачена с огледален плат за тапициране на таван на кола.

Ново Изкуствена кожа за автомобилни волани и седалки с памучна основа и оплетка тип трико разтеглива в едната посока с UV защита от слънчеви лъчи! Не е нужно автомобил. Всички 22 Частни 17 Бизнес 5. Автомобилна черна кожа различни дизайни - Мерцедес, нужни за интериора на автомобилът ви, БМВ.

Ние предлагаме пълна гама от услуги и продукти.

CUSTOM GARAGE

Запази търсенето Виж всички. Ние предлагаме пълна гама от услуги, които може да разгледате. За запитвания относно стойност и времетраене на услугите - изпратете ни съобщение тук или на Viber, подробна информация след оглед на място!

Ново Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения тегло: гр? Цена за линеен метър - 25 лв с Прахчета за прочистване на черен дроб Възможно е да има минимални отклонения от цвета и ню. Строителство Врати, тенти Пловд. Предлагаме я в 21 цвята?

 • Ведрин 12.10.2021 в 01:20

  Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения - Каско - 6 цвята тегло: гр. Ново Изкуствена кожа за тапициране на мебели и интериорни решения - Орегон - 5 цвята тъмно кафяв меланж мат, светло кафяв меланж мат, бежов меланж мат, сив меланж мат и черен меланж мат.