Портфолио на учител по математика и информатика

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Главен асистент Технологичен колеж гр. Широкото разнообразие от задачи дава възможност на учениците да участват в работата по много различни начини. Татяна Атанасова -старши учител по български език и литература.

Сертификат за завършен курс. Ренета Кондова — учител — 1 клас. Сертификат за участие в семинар. Дистанционно Дистанционно Код за класна стая: ih3ujjt. Да бъде настоятелен в учебни ситуации, но не и натрапчив.

Невена Ковачева -старши учител по физическо възпитание и спорт? Педагогика на обучението по информатика и информационни технологии магистър 1г. Сайт на група по интереси "Калейдоскоп" по проект Твоят час. Нели Василева - ресурсен учител. Неговите достойнства директно повишават качеството на образованието.

Диана Драгнева -заместник-директор по учебната дейност — клас. С айт на ПГ по моден дизайн ; 2. Всеки проект е уникален и безкраен, защото проблемите не са някаква абстрактна концепция, а са извлечени от действителността.
 • Навигация Сайт на ПГ по моден дизайн - нов. Диана Драгнева -заместник-директор по учебната дейност — клас.
 • Йорданка Александрова — старши учител в ЦДО 6 клас.

Главен учител

Necessary Necessary. Удостоверение за участие в обучение на тема. Йонита Иванова — учител по български език и литература. Повишаване на квалификацията. Божана Георгиева — старши учител в ПГ.

 • Иванка Брайкова -старши учител по биология и здравно образование. Друго предимство е, че учениците с различни умения взимат еднакво участие при решаване на проблема, който те са избрали заедно.
 • Търсене в този сайт.

Румяна Тропчева - директор. Йонита Иванова - учител по български език и литература. Свидетелство за Първа ПКС:? Дистанционно Код за класна стая: vvu3yrk Това, което правя. Архив на новините. Стефка Ангелова -старши учител в начален е. Рецензент: гл?

Форма за търсене

Признати отлични оценки за прием във ФМИ от състезания за учебната г. Тематични разпределения на темите по Математика, Информатика и Информационни технологии. Дейности Оказване на методическа помощ на новопостъпили колеги за постигане на по-добри резултати; Тематични разпределения по информатика и информационни технологии; Изработени тестове и презентации; Изготвени конспекти, тестове и задания за изпити; Подготовка и организация на олимпиади и състезания; Публикации: "Числено моделиране на температурното поле на стъкломасата в стъкларска ванна пещ.

Евилина Ангелова -старши учител в начален етап.

Неговите достойнства директно повишават качеството на образованието. Свидетелство за Първа ПКС:. Свидетелство за Пета ПКС. Липсата на обич към децата, тотална доброжелателност и една мека грижовност не могат да се скрият от децата и не се симулират?

Сайт на клуб "Виртуално портфолио. Дистанционно Код за класна стая: vvu3yrk Дистанционно Код за класна стая: y7c7lv6.

Специфичните особености на проблема за предметите информатика и ИТ се определят от изискванията за овладяване не само на минимален обем от знания и умения, а преди всичко от придобиване на компетенции за успешна реализация на учащите се в условията на непрекъснато развиващата се компютърна техника и програмно осигуряване.

За мен. Отваря се само с Internet Explorer Browser. Архив на новините. Програма Бизнес математика Софтуерни технологии и дизайн бакалавър Информационни технологии, математика и образователен самолетни билети до бари италия Софтуерни технологии със специализация мобилни системи и приложения Софтуерни технологии със специализация системи с изкуствен интелект Софтуерни технологии със специализация софтуерни архитектури и средства Софтуерни технологии със специализация графични среди и потребителски интерфейси Обучение по математика в училище магистър 2 г.

Енчо Енчев — заместник-директор учебна дейност клас.

Въпреки че разликите в ролите на учителя и учениците са запазени, учители и обстоятелства са различни. Отваря се само с Internet Explorer Browser 3. Планирането английски сайт за часовници реализира на две различни равнища. Диана Драгнева -заместник-директор по учебната дейност - клас.

На служебната си електронна поща kvalmat gmail. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. Няма два еднакви проекта, при този метод ръководната роля на учителя не е така подчертана.

Share this: Twitter Facebook. Сайт на група по интереси "Математически Истории с неочакван край" по проект Твоят час. Като учител дамски маратонки без връзки Първа професионално-квалификационна степен с грамота за отлично представяне на иновационната ми разработка:. Методът на проектите не е просто метод, а алтернатива за цялостната организация на обучението, центрирана около конкретен познавателен или практически проблем.

Социални умения и компетентности Добри комуникативни умения и бързо адаптиране, добри контакти с. Сертификат за участие в квалификационен курс. Педагогика гл.

 • Йонислав 09.10.2021 в 02:20

  Сертификат за завършен курс. Йорданка Александрова — старши учител в ЦДО 6 клас.

 • Жана 10.10.2021 в 15:33

  Дейности и методи на преподаване "Не е срамно да не знаеш, срамно е да не учиш. Първото равнище засяга цялостния процес на обучение, в хода на който учителят трябва да преподаде определени знания и да формира определени умения.

 • Истан 12.10.2021 в 09:15

  Лични данни. Методът на проектите изисква внимателно планиране на дейността на учениците.