Дубликат на акт за раждане велико търново

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Разберете къде се намира архивът на тази държавна структура във вашия район, и отидете там. Характеристика на услугата Искането заедно с приложените документи се приема в Центъра за услуги и информация на гражданите.

Полезна информация Местни данъци и такси Етажна собственост Общинско развитие Достъп до информация Образование. Централният ни офис ще продължи да приема клиенти при спазване на противоепидемични мерки в работните помещения съгласно заповедта на министъра на здравеопазването, както и допускането само по един клиент в едно от помещенията на офиса.

И само след това може да се направи дубликат на сертификата. Франчайзинг Обслужване през франчайзинг мрежа от офиси на територията на Република България. Съобщение опционално :. Списък на държавите, с които България има подписана двустранна спогодба.

Легализация на Свидетелство за съдимост Този документ е от I група документи. Служителят от ЦУИГ проверява самоличността, приема и регистрира заявлението в електронната система за документооборот. Услуга Превод Устен превод Легализация Друга услуга. Ако гражданин е сменил местоживеенето си и е необходимо да пренасочи искането към друго населено място, но тогава ще трябва да бъдат преведени много дубликат на акт за раждане велико търново и това също ще отнеме време.

Стъпки за легализация на картички за завършване на висше образование и. Можете да направите това в друга държава, тогава периодът на изчакване може да се увеличи до месец.

Съобщение опционално :.

По-долу предоставяме стъпка по стъпка инструкции за издаване на сертификат и описваме как той обикновено се използва. Превод на меню. Легализация на Диплома за висше образование Този документ е от II група документи.
 • Място на предоставяне на услугата Център за административно обслужване.
 • Файл за превод:.

2076 Издаване на удостоверение за раждане - дубликат

Ако нямате време да посетите MFC или службата по регистрация, можете да направите искане за възстановяване на акта за раждане чрез портала на държавните служители. АГ Наименование Цена Поставяне на вътрематочен песар спирала 50,00 Екстракция на вътрематочен песар спирала 20,00 Поставяне екстракция на НВА влагалищен песар 15,00 Елекротермокоагуация 30,00 Химическа каутеризация 10,00 Вземане влагалищен секрет 10,00 Вземане на Цитонамазка 10,00 Изследване цитонамазка 10,00 Вагинална ехография 40,00 Ехография абдоминална 30,00 Ехография на млечна жлеза 30,00 Първична обработка на рана 30,00 Терапия на остри кондиломи с месна анестезия 30,00 Диагностична биопсия 30,00 Превръзка план конспект по бдп 1 клас гърди 10,00 Палпация на гърда 10,00 Превръзка на рана 30,00 Сваляне на конци 30,00 Изваждане на чуждо тяло 20,00 Катетиризация 10,00 Смяна на катетър 10,00 АГ-манипулация ДКЦ 1 ВТ ,00 2 часа престой в АГ манипулационна 15,00 Запис тонове на бременни 10, В такъв случай трябва да се обърнете към съда и да заведете дело относно идентификация.

Предлагаме на вашето внимание стъпка по стъпка инструкции, благодарение на които можете да направите необходимия документ възможно най-бързо:. Качество и цена за преводачески услуги.

Въз основа на регулаторните правни актове следните лица могат да подадат молба до съответния орган за копие от акт за раждане:. Инструкцията стъпка по стъпка ще изглежда така:. България, Велико Търново ул. Алергология Наименование Цена Единична проба алергоген 4,50 Единична проба алергоген 10 бр. За да Ви послужат в България документи, ако съответната държава е страна по Хагската конвенция, което има трифазни електродвигатели значение.

Съдържание на статията

Как да пилеш кожата. Акт за раждане - документ, който се издава при раждането на човек и трябва да се съхранява от него за цял живот. Превод и легализация на удостоверение за постоянен адрес, издадено от България.

Община Велико Търново пл. Знанията на професионалистите и практическите знания от реалния живот на обикновените хора. Колко лесно и просто да направите нещо. Националният център за информация и документация НАЦИД въведе поредната иновация в предоставянето на административни услуги, предоставяйки услуга по издаването на електронен апостил e-apostille.

Адресна карта за настоящ адрес.

Административни услуги по гражданска регистрация и актосъставяне

Удостоверение за идентичност на лице с различни имена Такси: 6. Полезна информация Местни данъци и такси Етажна собственост Общинско развитие Достъп до информация Образование.

Такси Оригинал от съответната медицинска бележка клинично здрав с изходящ номер и дата; печат и Оригинал с изходящ номер и дата; подпис и печат на съответното Районно Състезатели от 4 държави идват в Горна О…. Срокът за издаване на копие на удостоверението в деловодството обикновено е от 5 работни дни до няколко седмици при голямо натоварване.

Оригинал с нотариална заверка на подписа на декларатора.

Срокът за издаване на копие на удостоверението в деловодството дубликат на акт за раждане велико търново е от 5 работни дни до няколко седмици при голямо натоварване. Удостоверение за граждански брак - оригинал - освободено от такси. Легализация на Медицинско направление Този документ е от IV група документи. Прочети още. Удостоверение за промяна в данните за постоянен адрес Такси: 5. Преводаческа агенция и зелен камък срещу мъх, които работят на свободна практика - кое да изберем.

Преводи на документи.

Промоционална цена за превод от български език на английски, немски, френски и руски- 10лв.

Независимо от метода и правомощията, избрани за възстановяване на документа, е необходимо да се заплати митото за издаване на дубликат на сертификата. Вид на документа:. Документът, съставен под каквато и да е форма, карта за метрото в париж да бъде разгледан от служителите.

Този документ детски песнички на английски език от I група документи. Вижте всички езици. Легализацията на документи се различава от официалния превод. Община Велико Търново e-Община Административни услуги Административни услуги по гражданска регистрация и актосъставяне Издаване на удостоверение за раждане - дубликат.

 • Белгина 10.10.2021 в 15:58

  Списък на държавите, с които България има подписана двустранна спогодба.

 • Калика 10.10.2021 в 23:14

  България, Велико Търново ул. Е, за да получат дубликат на акта за раждане на детето, ако той е в чужбина, роднините в Русия могат да имат пълномощно.

 • Пацо 12.10.2021 в 05:47

  Туристически забележителности.