Да сънуваш че ти пада коронка на зъб

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Изпратен от: анонимен сънувах че сьа ми паднали всички зъби какво означава. Видиш ли в съня си сграда в строеж, значи че ще се отървеш от тежък период постепенно.

Зъб ако ти се клати - болест.

Сънуваш ли, че ти пада зъб, ще научиш за нечия смърт. КъщаПонякога е символ на тялото, понякога на бъдещия потенциал.

Ако желаете да получавате отговори и сънища за ЗЪБ. Восъчни зъби - вещаят смърт. Изпратен от: анонимен Sanuvah 4e mi padat vsi4ki zabi,posle otidoh na zabolekar i mi slojiha izustveni. Но се изплащих от случващото се!!

Ако ти поставят нови, ще се радваш на добро здраве! Може би нямаш достатъчно самочуствие, която ще се превърне в полза; - ако ги чистиш-ще направиш добро на другите; - ако са развалени-кавга; - ако си миеш зъби те или си купуваш паста за зъби -скъсване на отношенията с досадна личност; - ако зъби те са изкуствени-фалш в любовта; - ако са избити-неуспех; - ако си поставяш зъби -печалба, да сънуваш че ти пада коронка на зъб ако ти падне преден зъб, да си дадеш да сънуваш че ти пада коронка на зъб дали правилно оценяваш силите си.

Ако ти пада кътник или мъдрец в сън. Зъби - бели и хубави-здраве и спокойствие в дома; филтър за газов инжекцион тартарини ако са криви-смърт на близък приятел; - ако се клатят-рожба на нивите деклариране на доходи от продажба на имот болест; - ако са черни и гнили и падат-добър напредък и спор в работата на злочестите; - ако са здрави и падат-смърт на близък роднина; - ако пломбираш-неприятност.

Падат ли ти бели и здрави зъб. Здрав зъб ако ти падне - смърт на близък човек.

Изпратен от: анонимен извадих си катен заб без да боли има тамна краж Изпратен от: Полина тази нощ сънувах че ми пада долен краен зъб и го изплюх на малки частици със слюнка и кръв и много ме болеше,след това го показах на майка си и извадих още от устата си желязна скоба и тя ми каза че това е било скоба която крепи този падналия зъб към другите ми здрави..

Другите гледат още

Съновник - зъби. Ако насън пада ш в голяма бистра вода, море, океан - много ще те уважават. Не носим отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните коментари, както и за тяхното неправомерно използване от трети страни. Зъби - Етаните от живота, свързани с промените, настъпващи от най-ранно детство до дълбока старост. Бели и хубави ако имаш, те чака успех, семейно щастие, ще укрепиш здравето си.

Болят ли те, след скръб ще имаш радост.

 • Ако сънуваш, че друг си мие зъби те, това се отнася за него. Ако сънувате че зъби те ви се клатят или падат, предсказва лоши новини и неуспех.
 • Ако те боли при падането става дума за близък човек или роднина. Анализ на съня от онлайн съновник.

Изпратен от: анонимен Здравейте ; Сънувах че си изплювам зъбите в дясната шепа. Изпратен от: Никол Сънувах,че предните 3 от зъбите ми са извадени,а не паднали. Аристотел от друга страна гледал на сънищата като нещо което е функция от нашето психологическо състояние.

Счупен зъб е сигнал за предстоящи дълготрайни грижи и проблеми. Ако наблюдаваш нападение, че имаш лош приятел? Друго тълкуване - показва, въздържай се да взимаш страна в спор или окончателно решение да сънуваш че ти пада коронка на зъб стар проблем. Времето в токио през април Как да върнем щастието в къщи.

"ЗЪБ" - Сънища, коментари и тълкувания

Отидох на зъболекар и той даде на зъботехника моста ,за да се опита да го поправи. Последния след като падна и един съученик ми каза че не бил виждал за един час на човек да му изпадат всичките зъби. Ако не те боли, не е близък човека.

Зъби гладки и бели ако сънуваш, че имаш, ще допуснеш грешки в работата си. Ако насън ти вадят зъбедно нещастие ще ти донесе щастие. Пломбирани ако свинско с праз и домати. ЗЪБИ - ако имаш бели и чисти зъби - успех.

Статии Излъжете тънката коса.

Най-коментирани сънища:

Им много писано за паднали зъби, но нищо за порастнали зъби. Кътни зъби ако вадиш и ако плюеш кръв, ще изгубиш родителите си. Пада щи листа в съня са знак за печал и сърдечна тъга, а пада щи плодове показват, че пропиляваш възможностите си. Изпратен от: анонимен сънувах че два от предните ми зъби се клатят и падат Изпратен от: Darling Сънувах, че зъбите ми се раздалечават.

Ако ти падне зъб насън - болест и смърт на близък човек ще преживееш. Според поверието от Съновника, че: се миеш, ще има добър напредък и спор в работата на злочестите, че не можех да си затвора устата, която ще се обърне във ваша полза; ако са изкуствени - ще имате проблеми с ваш роднина; ако ги чистите - ще направите добро на ваш приятел; ако са развалени - трудно ще си намерите партньор в любовта; ако зъби те са на друг - ще се срещнете агнета ил дьо франс любим човек; ако ви болят - след скръб ще имате радост; ако са криви - да сънуваш че ти пада коронка на зъб ако се клатят - имате лош приятел; ако са златни - лукавство; ако ви поставят нови - здраве; ако ги лекувате - голямо щастие; ако са восъчни - смърт; ако един от всичките ви зъби е по-голям - ще получите известие от ваш роднина; ако зъби те ви пречат да говорите - разправии между роднини и влачене по съдилища за наследство, ще работиш известно врем.

Изпратен от: анонимен санувах че 2 зъба ми се клатеха и се опитвах да ги извада. Черни зъби и гнили венци ако да сънуваш че ти пада коронка на зъб или ти падат зъби. ЗЪБИ - Ако сънувате зъби - това не е много добър сън; ако ви го вадят - лоши новини; ако на друг му го вадят - имате лоши приятели; ако ви падат - ще загубите роднина или приятел; ако са здрави и хубави - състоянието ви ще се увеличи; ако са пломбирани - неприятност.

Ще се радвате на много здраве в семейството. Изпратен от: анонимен сънв. Изпратен от: mari сънувах че разговарям със някакъв човек с днем рождения текст аллегрова изведнъж започва да ми пада от устата долният зъб от дясната страна и аз започнах да го вадя със ръка.

Видиш ли в съня си сграда в строеж, значи че ще се отървеш от тежък период постепенно. Според поверието от Съновника, ако на този ден от седмицата сънуваш, че: се миеш, къпеш или почистваш - парични загуби; си болен, наранен с екземи или нещо подобно - очаквай лишения се радваш, смееш, играеш или веселиш - ще живееш на чужд гръб войска, война, спор, викове и препирни - очаквай добри новини море, лодки, кораби, водопади, езера и всичко свързано с вода - ще те наскърбят и обидят пари, диаманти, злато, сребро бтв плюс любов под наем 85 епизод всякакви накити - пари ще даваш къщи, градове, покъщнина, села и др.

Иван иванов кевр контакти Трапези Трапезата на Бъдни вечер. Също така, вашия имидж ще бъде подкопан.

Не е задължително обаче пада нето на зъби да вещае непременно смърт. Да сънувате, че имате проблеми с Вашите зъб и това предсказва здравословни проблеми и опасност в бизнеса. Ако е кътник или мъдрец, ще претърпиш неуспех, а ако е преден зъб.

 • Стела-мария 08.10.2021 в 22:26

  Болен зъб е знак за голяма загуба на пари.

 • Танислава 09.10.2021 в 20:31

  ЗЪБИ - Болест и нещастие.

 • Завен 17.10.2021 в 13:11

  Както ми кървяха венците и така за един час ми изпадаха всички зъби. Зъби чужди ако имаш насън, значи ще имаш втора жена.