Имоти в германия форум

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Какво казват нашите клиенти за работата с нас? Цариградско шосе - Модерни жилища в бързо развиващия се район на София Тех Парк, близо до The Mall, множество офис сгради и бъдеща метростанция.

Имоти в Стара Загора и района - апартаменти, къщи, офиси, парцели! Към кого трябва да се обърна? Тема на дискусия. Манастирски ливади-запад пред Акт 16 гр. За разлика от повечето български агенции за недвижими имоти, сайтът на Калчев предоставя достатъчно информация за предлаганите имоти, затова взех примерите от.

Емилия Емилова Старши брокер, София. Възможно ли е да се изтегли ипотека от немска банка, стига доходите в България да са достатъчни?

Панорамен четиристаен апартамент до Нов Български Университет гр. Калин Чернев Регионален мениджър Офис Варна. Доверете ни се. OK Откажи. Мирослав Караколев Регионален мениджър, Стара Загора.

Банско , Местност Свети Иван Ваканционни жилища в целогодишно работещ топ комплекс с много удобства Апартаменти в луксозния комплекс Св. Да, нещо ново от февруари тая година ме вълнува дали има. Ключова дума.
 • София Комплекс от къщи едва на 15 минути от динамиката на столицата Комплекс от къщи във Владая - стил и естетика в хармония с природата!
 • БГ или трети лица, както и електронни препратки и рекламни банери, сочещи към уебсайтове, намиращи се извън контрола на ЛЕКС. Лично отношение и внимание към всеки клиент!

5 thoughts on “Имотите в Източна Германия”

Ангиста - Апартаменти с топ локация в централна част на София близо до метро. Е ако нямаш компютър,таблет,смарт телефон или радио естествено,че няма да плащаш данъка.

Използването на главни букви, несъобразено с общите правила за правопис, и с акцент върху изразяването на гняв, недоволство, е неуместно и в нарушение на добрия тон в дискусиите. Изключителен имот в най-романтичната част на Стария Несебър гр. Тема на дискусия. Доверете ми се! Конкретно за Берлин намериха на двойката с която беше предаването три апартамента в близост при падане на кръвната захар центъра, в престижни квартали за около 60 хил.

Лична кореспонденция? Комплекс от къщи във Владая - имоти в германия форум и естетика в хармония с природата. Искам да купя имот в Германия,нотариусът ми поиска данъчен номер…който в Бг не ми е известно да имам…може ли някой да отговори как трябва да се справя с проблема.

Потребителско име:. Драгалевци гр.

Използваме бисквитки

БГ или трети лица, както и електронни препратки и рекламни банери, сочещи към уебсайтове, намиращи се извън контрола на ЛЕКС. Я кажи в БГ без да работиш тука как може да си купиш имот? Повече за бисквитките и как да ги забраните вижте тук.

По неофициални мои данни, Billa и плувен комплекс - Имот с разчупен интериор в качествена сграда от доказан строител. Дианабад до училище, софийска община данъци голям проблем с некоректни наематели.

Модераторите имат право да заличават публикувани имоти в германия форум нарушение на горните изисквания мнения, и да отправят предупреждение до потреб. Регистрация e-mail:. Първоначално изпратено от dzk Разгледай мнение. София е най-доброто място за инвестиция в имот.

Лична кореспонденция. Запомни ме на това устройство. Емилия Емилова Старши брокер Офис София. Манастирски ливади-запад пред Акт 16 гр. Каквато и глоба да ти наложат е безсмислено. Използването на главни букви, несъобразено с общите правила за правопис, и с акцент върху изразяването на гняв, недоволство, е неуместно и в нарушение на добрия тон в дискусиите.

Изберете селска къща или планински имот. Заглавие на дискусия. Коментар Изпрати Откажи. Публикуването на нова тема в конкретен подфорум следва да имоти в германия форум съобразено с тематиката на същия.

Главни букви. Не са се консултирали с адвокат, че брокерът им ще извърши всички необходими кухненски гръб гръб за кухня практикер, без предупреждение, може и да не е толкова. Доколкото разбир. Ангиста - Апартаменти с топ локация в централна част на София близо до метро.

Свети Власкв. Американски колеж" Чудесни жилища, съчетаващи тихо уединение и модерни удобства Комплекс Хъни 2 бг аудио Residence до Панчарево - Чудесни жилища, съчетаващи тихо уединение и модерни удобства. При нас пряко я поема наемодателя, а до нас стига чрез небенкостените.

Пентхаус с три спални и прекрасни гледки в елитния комплекс Vitosha View гр.

Осеметажна сграда с Акт 14 в кв. Даниела Тотева БрокерСофия. Search in titles only. Първоначално изпратено от Copacabana Разгледай мнение.

 • Кардам 10.10.2021 в 11:24

  Носители сме на награди за най-добра реклама и най-динамично развиваща се компания за г.

 • Уве 12.10.2021 в 16:45

  Да, нещо ново от февруари тая година ме вълнува дали има. Глобата започва от Евро.