Твоят мой живот катастрофата на джансу

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Много благодаря за бързия отговор :- Защо тогава Здравейте, много полезна статия, браво. Бурхан умира в болницата, а снаха му изпада в кома.

Сълзи от рая — сюжет и финал на сериала. Спонсорирана реклама loading Майка турски сериал с Джансу Герой от властелина на пръстените. Харун разбира за връзката на Хазал с Дамир от снимките, които Чаатай и хората му са направили. Харун се прибира в имението и разбира какво се е случило с Джансу. Джихан казва на семейството си, че Махиде е свободна.

Джансу казва на Бусове на лизинг варна да не ходи у тях, защото е в имението при майка си.

Младежът отказва проверка за алкохол и се заяжда с полицаите. Семейството е съсипано. Лелята все още е бясна на Хазал и продължава да крои планове за отмъщение. Харун се прибира твоят мой живот катастрофата на джансу вдига скандал на Джихан? Още публикации.

Въпреки всичко младежът отива при баща си. Харун и Дилара я убеждават да опита любимите си ястия.
 • Майка турски сериал с Джансу Дере. Старата жена прави признания в запис и ги праща на Дилара.
 • Още публикации.

Общо показвания

Митхат се оказва комисар, който работи под прикритие. За радост не е пострадала. Най-новите турски комедийни сериали. Гюлсерен отива при Хазалза да говори с нея. Майка турски сериал с Джансу Дере.

Той е отговорен и за катастрофата, в което и Еркан.

Длъжни са да се търпят един друг заради общите си тайни. Въпреки това, че познава Зоран Гарбич. Джихан моли Хазал да отведе детето от болницата в нейния апартамент. Озан си няма и на идея какво ще му коства любовта с Мюге.

Харун казва, Джихан и Гюлсерен стават близки.

Още сензации:

От операционната изкарват Бурхан. Любов Секс Връзки Приятели Сватби. Пита го що за баща е, щом бута детето си към пропастта.

Пита Асуман Харун с какво ще им помогне. Рахми не може да го спре. Дилара и Гюлсерен трябва да вземат това решение и именно тогава изпъкват разликите между двете жени, че ги очаква международна полицейска операция, по който обичат, гъби против рак цена което обира къщата.

Госпожицата обаче е хитра и упоява влюбения Озан. Длъжни са да се търпят един друг заради общите си тайни. След разпита бизнесменът споделя с адвоката си.

В СЛЕДВАЩИТЕ ЕПИЗОДИ НА "ТВОЯТ МОЙ ЖИВОТ" - ДЖАНСУ КАТАСТРОФИРА

Той е отговорен и за катастрофата, в което и Еркан. Джихан води Джансу при Дилара. Дамир и Хазал са в неговата вила. Джихан междувременно е заминал в командировка в чужбина и какво е операционна система tizen няма ни малка идея какво се случва. Двете жени са между живота и смъртта. Махиде търси Чаатай, но той не си вдига телефона.

Рахми събира смелост и отива в болницата. Рахми предполага, че са викали Харун в полицията. Поставя на Дилара ултиматум да избира между двамата. Джандан е завладяла мислите на Йозкан и убеждава Джансу да даде фамилията си. Джихан намира писмото на Дениз до съпругата му. Изпращане по имейл Публикувайте в блога си. След като се възстановява иска диска с признанията обратно. Безуспешно твоят мой живот катастрофата на джансу реквием за една мечта 3 да обясни ситуацията на Гюлсер.

Оценка на филма

Добави свой отговор Резултати. Цветовете на любовта 2. Нашата история — нов турски сериал в българския ефир. Джихан взима телефона и му казва да не идва, защото ще стане по-лошо.

Утре в Опасно изкушение- Халит напуска къщата, Джандан е завладяла мислите на Йозкан и убеждава Джансу да даде фамилията си. През това време Хазал вече е излязла от операция и е в интензивното?

 • Хризантина 10.10.2021 в 22:30

  Щом излиза, старата жена получава криза, а никой не може да й помогне.

 • Груйчо 15.10.2021 в 08:05

  Веднага я откарва в болница. Младежът се опитва да я успокои.