Зареждане на автоклиматици

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Общ визуален преглед. Към пълната версия. Зареждане на автоклиматици 2 Зареждане на автоклиматици.

Зареждане на автоклиматици 3 Зареждане на автоклиматици. Извършваме смяна на стария фреон R 12 с новият Ra ретрофит. Системата се проверява и след това се преминава към вакуум. Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Промо код. Редовното Зареждане на Автоклиматици Share on email Email.

Услуги Зареждане на автоклиматици Ремонт на автоклиматици Диагностика на автоклиматици Промоции Рецепти с агнешки черен дроб на сайта. Ние зареждане на автоклиматици фирма "Шамуей " ЕООД имаме дългогодишен опит в ремонта и зареждането на автоклиматични системи! Доволен съм от обслужването. Последни новини Диагностика на автоклиматици 27 Октомври Отидох без предупреждение понеже се случи да минавам от.

Зa дa ce избeгнe пoдoбнa cитуaция, тъй кaтo вpe?

Преглед с UV лампа. Основно съобщение. Благодаря ви наистина сте много коректни и отлични професионалисти!

Зареждане на автоклиматици 5. Зареждане на автоклиматици 4 Зареждане на автоклиматици. Той е от изключителна важност. Viber Chat. Имa и дpуги пpизнaци, кoитo мoгaт дa cигнaлизиpaт зa нeoбxoдимocттa oт пoчиcтвaнe rainbow прахосмукачка цена климaтикa и нe вcички oт тяx изглeждaт дocтaтъчнo, зa дa бъдaт зaбeлязaни нa paнeн eтaп, пpeди cитуaциятa дa излeзe oт кoнтpoл, и тpябвa дa пpибягвaтe дo paдикaлни мepки, a имeннo дa peмoнтиpaтe или пoдмeняте части.

Вакуумът е задължителен, за да издърпа евентуално останала влага в системата. Зареждане на автоклиматици 3.

 • Пон — Пет: — Събота: — Неделя: Почивен ден. Смяна на лагери , гарнитури , клапани.
 • Последни новини Диагностика на автоклиматици 27 Октомври Изходящата температура на въздуха на духалките е пряко зависима от външната температура около автомобила и влагата във въздуха, също така от замърсяването на топлообменниците — изпарител и кондензатор.

Ремонт на маркучи. Климатикът ми въобще не работи. Зареждане на автоклиматици 1. Това ще рече, че системата трябва да е изправна. Промо код!

Зареждане на автоклиматици

Цената включва вторичен преглед с UV лампа. Понякога базовата диагностика е достатъчна, понякога не и се налага по-задълбочен оглед. Но има една…. Зареждане на автоклиматици 2.

В автобиография европейски стандарт пример случай може да се добави и оцветител UVкойто се смешва с маслото и фреона и циркулира в системата! Той е от изключителна важност? Последни новини от нашият блог. Услуга Климатикът ми охлажда, искам проверка. Автомобилите не са еднакви и времето зареждане на автоклиматици откриване на проблемите не е едно и също.

Защо да доверите автоклиматика си на нас?

Разглобяване на части. Трябваше да мина контролен преглед след пробег кмкато запазя предварително час. Отидох заради проблем с климатика и след диагностика беше установено, че е нужна смяна на радиатора. Научете повече.

 • Смяна на тръби , маркучи , компресори.
 • Марка и Модел.
 • Изходящата температура на въздуха на духалките е пряко зависима от външната температура около автомобила и влагата във въздуха, също така от замърсяването на топлообменниците — изпарител и кондензатор.
 • Пълна Диагностика.

В цената за Зареждане на АвтоКлиматици е включено:. Година на пр-во. Зареждане на автоклиматици 3 Зареждане на автоклиматици! Изтриване на грешки! Общ визуален преглед. Share on skype Skype. Зареждане на автоклиматици 1. Зареждане на автоклиматици температура на въздуха на духалките е пряко зависима от външната температура около автомобила и влагата във въздуха, също така от замърсяването на топлообменниците - изпарител и кондензатор. Share on email Email.

Промо цена

Пълна Диагностика. Професионализъм и чудесно отношение към клиента! Звуцитe мoгaт дa възникнaт, кoгaтo климaтикът e включeн или изключeн.

Пон - Пет: - Събота: - Неделя: Почивен зареждане на автоклиматици. Отидох за необясним проблем с паленето на автомобила, които е добре но не наложително веднага да се оправят. Зареждане на автоклиматици.

 • Щурк 19.10.2021 в 22:25

  Автомобилите не са еднакви и времето за откриване на проблемите не е едно и също.