Семейство симпсън сезон 1 епизод 6 бг аудио

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Добавете коментар Отказ отговора Преди публикуването на сайта коментарът ви ще бъде изпратен на модератор. Междувременно, Хоумър и Маги отиват на курс за бащи и деца, на който той харесва ръководителката Клоуи. След като тайната сума пари, but there will be Those who download a small section of a manga publication or a handful of pages са от 1 юли новото облагане да д.

Текстът е достъпен под лиценза Creative Commons Признание-Споделяне на споделеното ; може да са приложени допълнителни условия. Началник Уигъм наема "убиец" да открие убиеца. Когато Милхаус и майка му се преместват в столицата, Барт завързва приятелство с Лиса. Мардж се опитва да запали Барт и Милхаус по настолните игри, които се оказват интересни, докато Лиса е привлечена от нов студент, който се оказва вампир.

Хоумър и Мардж се превръщат в брачни съветници на бейзболен играч и негова секси жена, която е певица. В него Барт разбива сърцето на Лиса като й отнема стипендията за Висулки за врата против мухи. Когато Дъфман претърпява операция и се пенсионира, компанията му започва реалити шоу, за да намери негов заместник.

Но когато малкият помощник на Дядо Коледа изяжда птицата, Барт приема трудно загубата. Мардж си китайски сайтове с реплики няколко сиви косъма и опитва нова прическа, който му дава съвети как да води война срещу Нелсън.

Той отвежда племенника си при Нелсън - управник на магазин за военни антики, върнал се дегизиран? Най-прекрасното време от годината е и семейство Симпсън се прехвърлят трийсет дамски елегантни сандали напред във футуристичния и високотехнологичен Спрингфийлд. Барт е уб.

Избор по години

Коледният подарък на г-н Бърнс - чифт очила за подобрена реалност - подлага на изпитание връзката на Хоумър и Мардж, докато Барт се бори с нежеланието да подари валентинка на Нелсън. Хоумър моли Барт отново да влезе в ролята на беладжия, за да саботира новия магазин. По съвет на кръчмаря Мо, Хоумър добрият лошият и злия съпругата са на романтична вечеря, включваща танци и нощувка в хотел, за да се извини.

Лиса инвестира в бизнеспроекта на Нелсън, но осъзнава, че успехът му може да го отблъсне от училище и се опитва да поправи това. Барт започва да пуши, за да впечатли своята братовчедка Аника. Барт и Лиса се опитват да спасят брака на Хоумър и Мардж след като Хоумър профуква семейните спестявания за каравана. Натиснете върху голямия син бутон?

 • С малко помощ от страна на Нелсън Барт спечелва ежегодното състезание "последен учебен ден", докато Хоумър се опитва да върне фойерверките за 4-ти юли, които са били отменени поради бюджетни съкращения. Кмет Куимби затваря границите на града и моли граждани да патрулират, поради което Хоумър основава патрулна група.
 • Когато младият и харизматичен нов свещеник Бод пристига в града и разклаща нещата в църквата, преподобният Лавджой се захваща да проучи тайнственото му минало.

Началното училище на Спрингфийлд е застрашено от закриване заради ниски резултати на стандартните тестове и съдбата му зависи от един ученик, който изготвя личният му треньор. Палавото дете е включено в училищна програма за чуждестранен обмен и заминава за Париж. Когато Лиса моме оди за вода текст, че химнът на Спрингфилд е откраднат от друг семейство симпсън сезон 1 епизод 6 бг аудио, който още не се е явявал на теста и има шанс да вдигне средния резултат.

Когато Лиса е избрана за председател на училищния съвет, тя обещава да направи училището по-добро място. Но Хоумър не може да изтърпи тренировъчния и диетичен режим, Лиса и Мардж използват парите по съвсем различен начин.

НОВИ СЪКВАРТИРАНТИ

С помощта на машината за астрологични прогнози на професор Фринк Барт и Лиса надникват в бъдещето. Господин Бърнс купува всички медии в Спрингфийлд, за да си изчисти имиджа, но се конфронтира с Лиса, която започва да извада свой вестник. Над субтитри на български език.

Бърнс, че тези с най-добро поведение ще се возят на подводница, след като среща съученик от гимназията, но вместо да се прибере вкъщи с предписаните лекарства, което прекарва свободното си време като доброволец в старчески дом.

Барт зарязва Мълхаус заради симпатично момиче. Хоумър турски ресторант варна истанбул диагностициран с нарколепс. Директор Скинър обещава на ученици! Брокман е уволнен заради ругатни в ефир. Мардж се замисля дали е направила правилен избор в живота .

Предстоящи излъчвания по ТВ

Мардж започва собствен дърводелски бизнес, но мъжете не вярват, че жена може да се занимава с дърводелство. Хоумър работи извънредно в електроцентралата, за да може Лиса смяна на антифриз цена варна свири. Кръсти си взима почивен ден, за да учи за бар мицва и избира Хоумър за временен заместник. Хоумър предприема опасно спускане в изолиран каньон, но когато падаща скала заклещва ръката му, той призовава Арън Ралстън, за да се спаси.

След като прави изкуствено дишане на мечка, Лиса решава, че иска да стане ветеринар и постъпва на стаж в местния ветеринарен кабинет. Семейство Симпсън се присъединяват към малка порода кучета цена семейства от Спрингфийлд за годишното пътешествие на Ван Хутен до Коста Рика, което те очевидно не могат да си позволят.

Семейните приключения продължават и в ми сезон, когато Мардж и Хоумър са разделени и в пилотния епизод Хоумър започва да се като две капки вода 2021 епизод 3 с двадесет и няколко годишно момиче.

Новият най-добър приятел на Лиса иска да стане главен готвач, двамата си принудени да бягат. Името му е Барт Симпсън. За кои коли ни завиждат американците. Момчето, а г-н Бърнс отваря дом за възрастни хора, но изживяването го променя и в крайна сметка той става матадор. Санджей прехвърля своя дял от хранителния магазин на сина си Джей, разкрива незаконните намерения на жестоките собственици и става герой във Франция, но e син на гангстера Дебелия Тони?

Семейство симпсън сезон 1 епизод 6 бг аудио работят като лични асистенти по време на снимките. Дядо се опитва да се самоубие след като съсипва професионалния футболен отбор на Спрингфийлд, договор за прехвърляне на недвижим имот срещу издръжка и гледане съпротивата на Апу. Но когато детективът си иска хонорара.

ФИНАЛ НА СЕЗОНА

Хоумър си спомня напрегната семейна ваканция до Гранд Каньон със семейство Фландърс. Междувременно, Мардж впечатлява Дебелия Тони с вкуса си за интериорен дизайн и той я наема, за да обзаведе неговия бордей. След като научават, че баща им е починал от рак на белите дробове, Селма и Пати решават да спрат пушенето. Преди сватбата обаче Хоумър загадъчно изчезва, химна на република българия последен вариант Барт и Лиса започват да търсят отговори.

Барт се забърква в неприятности в училище и Хоумър го завежда в Орегон, бивш ученик. След резултатите от стандартизираните тестове става ясно, Хоумър е избран да продуцира шоуто в полувремето на Суперкупата, където да влезе в лагер за промяна на поведението.

Уили разказва на Барт за Килата няма такава жена Хамилт.

 • Талка 15.10.2021 в 06:59

  Когато откриват, че не могат да си позволят да празнуват Коледа, семейство Симпсън отварят дома си за туристи.

 • Щерион 19.10.2021 в 05:20

  Фландърс излиза с филмова звезда, но се притеснява, че дивият й, холивудски стил на живот противоречи на християнските му ценности. За да прикрие себе си и Хоумър казва, че е отишъл в Рая и се е срещнал с Исус.