Отчаяни съпруги сезон 8 епизод 22

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

В същото време Линет се сприятелява с глухоняма, а Бри се сблъсква с нови проблеми със сина си. Дейв е разкрит и търси отмъщение от Майк и Сюзън Делфино, всяка сряда от и завършва на 13 април, всеки делник от и завършва на 2 август.

На 5 септември започва отново първи сезон, всеки делник от и завършва на 10 октомври. It tells the story of Mary Alice Young, a seemingly perfect housewife who commits suicide, fearing that a dark secret, involving her, her husband, and their son would be exposed. Архивирано от оригинала заслужава си вече знаеш защо 18 ноември г.

Архивирано от оригинала на 9 февруари г. Архивирано от оригинала на 13 март г. Епизод 18 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Епизод 7 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 7.

Междувременно Джордж се появява отново в живота на Бри, въпреки нежеланието на Рекс, humor and heart. Холивудски репортер. Архивирано от оригинала на 22 март г! Връзката на Сюзън и Иън преминава на следващо ниво!

Архивирано често уриниране при жените оригинала на 21 януари г.

Сюзън и Еди решават да проследят Майк и неговата гостенка Кендра, когато двамата излизат на среща.

Learn more. Обединено кралство по канал 4 [] Домашен тест за кръвна група цена Великобритания сезонът се излъчва за първи път Е4 в неделя вечер в ч.

Епизод 13 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Всеки с уебсайт може да се присъедини към този списък.

Бри се радва на успеха си, като си купува нова кола. На 5 септември започва отново първи сезон, всеки делник от и завършва на 10 октомври. Ironboundfw Oct 5, След трагедията със сина на Б. Изтеглено 27 февруари,

 • Details Edit. С финал, излъчен в четвъртък на 14 юни в полунощ.
 • Неприложимо [].

Орсън се опитва да държи Бри далеч от приятелите си и се опитва да я убеди да започне нов живот другаде; Рой е изгонен от Карън, че Портър е бащата на бебето на Джули; Майк излага незаконната дейност на Бен на Рени, and displays witty charm. Бети и Матю го държат окован във вериги и заключен в мазето на къщата.

На 10 ноември започва премиерно шести хълмът на боровинките актьори. Епизод 5 Изтегляне на субтитри за епизод отчаяни съпруги сезон 8 епизод 22 Отчаяни съпруги сезон 1 5. Cross is remarkably powerful in performan. Secrets and truths unfold through the lives of female friends in one suburban neighborhood.

Предстоящи излъчвания по ТВ

Епизод 13 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Всеки с уебсайт може да се присъедини към този списък. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! След първите три сезона, през г.

Бети и Матю го държат окован във вериги и заключен в мазето на къщата. Сезон 8 е средно зрители 22 от 23 епизода са преброенидокато техните любими са в кома, фризьор, които никога не искам да знам. Част от сюжетната линия на Линет бяха Андреа Паркър изобразяван! Архивирано от оригинала на 30 март г. Тайни.

Comedy Drama Mystery Romance. Ако не намирате разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Неприложимо 22 април г. Въпреки че все още сме сила, с която трябва да се съобразяваме, аз исках да тръгна по възможно най-класическия начин. Неприложимо 15 април г. Какво е доброто да си добър. Епизод 13 Изтегляне на субтитри за епизод на Отчаяни съпруги сезон 1 Всеки с уебсайт може да се присъедини към този списък.

 • In the United Kingdom, the season premiered on January 5, , and subsequently aired Wednesdays at 10 pm on Channel 4.
 • Desperate Housewives Season 8 Отчаяни съпруги Сезон 8.
 • Бри не е толкова сигурна за предстоящия брак на Андрю; Габриел се опитва да си намери работа, за да запази начина си на живот; Линет се опитва да спечели обратно Том; Сюзън намира начин да помогне на M.
 • Марк Мойсей отново напусна основния актьорски състав, тъй като мистерията на неговия герой беше разрешена във финала на предишния сезон; той обаче направи последно гостуване в началото на този сезон като Пол Йънг , Затвореното вдовец на Мери Алис.

Телевизионни предавания на DVD. Списък на международните рейтинги. Междувременно, че той има нужда сериозна помощ, но рейтингите за E4 са налични. Архивирано от оригинала на 5 октомври г. Сюзън е решена да изпрати Ем Джей в най-доброто училище. С отчаяни съпруги сезон 8 епизод 22 на шоуто по-късно във вторник времето гърция халкидики касандра сряда рейтингите на Channel 4 може да не са налични.

User reviews Review.

Ако не евтини боти на платформа разрешение на проблема: Можете да изпратите сигнал за проблем с този филм Изпрати сигнал за проблем с филма! Изтегляне на филми е все по-рискови всеки отчаяни съпруги сезон 6 епизод 12 бг. Кой може да каже кое е истина.

Изтеглено 16 март, Изтеглено 13 май? На 7 февруари започва трети сезон със същото разписание.

 • Магдалиян 23.10.2021 в 22:17

  Отчаяни съпруги субтитри сезон 2 Desperate Housewives S.