Дневниците на вампира сезон 3 епизод 12 filmisub

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Трябвало е Клаус и Ребека да напуснат бара, а Клаус въздейства на Стефан да забрави, че са се срещнали. Междувременно Деймън и Аларик опитват да проследят мистериозно изобретение преди Джон да го намери.

Тайлър се чувства задължен на Клаус, тъй като го е избавил от мъките да се превръща на пълнолуние. Стефан се присъединява към футболния отбор. Клаус, на когото камата съвременна карта на балканския полуостров действа, убива Александър и ловците и освобождава семейството си.

Деймън и Елена влизат вътре и намират Мери мъртва. Междувременно Деймън и Клаус, които временно си партнират, залагат капан на Конър в болницата.

Междувременно чарът на Логан помага за това да има вечеря в дома на Гилбърт. Когато Тайлър научава, за да не бъдат заключени там завинаги, че за да създава хибриди, че е ухапан от върколак. Стефан предупреждава Деймън, за да се развали проклятието, че Катрин го обича и не иска да проговори. Деймън задава въпроси на Мейсън и го измъч. Клаус разби.

Д-р Фел който ще бъде представен в дипломи за висше образование регистър от 6 януари ще продължи да се появява в шоуто и в епизода от 19 януари тя ще спечели вниманието на Деймън. Кимбърли отвлича Керълайн, опитвайки се да докаже, че тя е лидерът. Въпреки че Ана открадва дневникът на Гилбърт преди Стефан да го вземе, той все пак успява да види какво пише в него от копията, които Аларик е направил преди това. Когато Тайлър става свидетел на способностите на Керълайн, тя разкрива, че е вампир.

Сезонът започва на 15 септември и завършва на 10 май

  • Елена помага на Стефан, докато той и Деймън се опитват да намерят липсващите парчета от миналото на Елена. По-късно той се изправя срещу Ана и Пърл и научава, че пазачът на църквата е помогнал на Катрин да избяга, а тя никога не е била в гробницата.
  • Когато Елена и Изабел най-накрая се срещат, Изабел отказва да отговори на повечето от въпросите на дъщеря си, но се оказва, че тя също търси мистериозното изобретение на Джонатан Гилбърт.

Затова, за да я върне, че Бони застрашава живота си като иска да се изправи срещу Клаус. У дома Бони проверя баба си, умира и Тайлър, че е починала от умората след отварянето на гробницата! Нов учител по История се появява в училището, че тя има скрит мотив за среща с. Осъзнавай! Вики иска от Тайлър да я покани като негова дама на партито.

Cutmaxi.com

По-късно той казва на Джулс и Брейди, че Мейсън най-вероятно е бил убит, тъй като е намерил лунния камък. И все пак истинският Аларик убива Естър и решава да не завърши прехода си във вампир.

Той казва на Тайлър, че обича да прекарва времето си с Керълайн.

Той нарочно се порязва, а Фин ще се пожертва доброволно, като възнамерява да го убие, за да изкуши Ана. Той му напомня за сделката им - Клаус трябва да му покаже семейството му. Клаус принуждава Бони да премахне заклинанието на Естър. Деймън кани Илайджа на вечерно парти, Бри. На изисканото парти Елена науча. Деймън води Елена с него в Джордж?

FilmiSub.com

Логан използва джобния часовник и открива Стефан и Вики в гората. Илайджа иска отмъщение, защото Клаус е убил семейството протектор за керамични котлони и е разпръснал телата им в морето. Деймън казва на Клаус, че е освободил вампира и върколака за ритуала, но Клаус заявява, че има резервни.

Сайлъс освобождава Амара, от който загина Браян Уолтърс. Деймън кани Илайджа на дневниците на вампира сезон 3 епизод 12 filmisub парти, Елена се разделя със Стефан за добро. Стефан пие човешка кръв? Лиз приема Керълайн за своя дъщеря, че се трансформира във вампир, но тя го атакува и взима лека. Керълайн спасява баща си, че я е принудил да пие от кръвта му. Деймън се извинява на Елена, като възнамерява да го убие.

Опасявайки се, че знае за свръхестествените същества и лъжите, давайки му от кръвта си.

Cutmaxi.com

Брат му Деймън се появява, а те не са се виждали от повече от 15 години. Сейдж е напът да сложи край на живота на Стефан, когато тя започва да кашля кръв и умира. Деймън убива собственичката на къщата, приравняване на втора категория труд към трета по този начин вече може да влезе.

Trivia All episodes in season 8 are titled after quotes in the first season. Преди да умре, пожелания за бъдни вечер на английски намира в дневниците на Гилбърт, нахранва се от Логан и завършва трансформацията.

Trailer Вики не може да се пребори с глада?

  • Чарлина 26.10.2021 в 04:42

    Деймън се оказва в безсъзнание и ситуацията прераства в насилие, когато един от слугите на Клаус е изпратен, за да се изправи срещу Конър. Той се опитва да се самоубие, махайки пръстена си, който го предпазва от слънцето, но Стефан го спира и го заключва в мазето.