Рецепта за питка за прощъпулник

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Тиквички на скара в марината. Без мая, за прощьпулника ми казаха и в черквата и приятели че се прави содена - то се води обреден хляб. Най-вкусните чушки бюрек!

Абсолютно съм ЗА консумацията. С аромат на мъдрост. Нови снимки Популярни снимки Снимки на седмицата Първа снимка Добави снимка. Така оформената питка се оставя да втаса добре, намазва се с жълтък и се пече на С. Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 3 Любима на 72 готвача.

В този случай е кисело мляко, рецептата е обредна, следващият пьт ще добавя. Регистрирай се сега. Сладка питка. От време на време се храня с биохрани!

Тиквички на скара в марината.

Какво мислите за биохраните?

Здравейте, аз съм Маргарита, а това е моя кулинарен свят, подправен с щипка любов!

Има правила при приготвяни, дни в които се чества и тн. Иве не знаех, благодаря ви. Някой ще ми обясни ли как пощенски клон софия 1797 мляко и 2 яйца могат да поемат 1кг брашно нещо не ми се получи камоли меко тесто да стане? Liliq Vokudinova. Последвай аромата. Резултати Общо гласували: Архив.

Коментирай гласувай. Рейтинг: Сложност: Изпробвана: 1 Любима на 29 готвача. Сладкиш на пластове с извара. Някои продукти наистина си заслужават. Коментари, ще бъдат изтривани. Последвай аромата. Сладка питка.

Източник: Liliq Vokudinova. Тестото се получава - просто млякото трябва да е малко по-рядко, олиото да е около мл. Автентично пиле в сладко кисел сос. Храня детето си с тях възможно най-често.

Отговор на коментар 3 от Liliq Vokudinova:. Получисе много добре. Какво мислите за биохраните. Любими Полезно Любими -. Добави в Моят Кулинар.

Виж всичко Горещи теми. Нови снимки Популярни снимки Снимки на седмицата Първа снимка Добави снимка. Поздравления, очевидно сте голям кулинар. Много красива питка, поздравления! Любими Полезно Любими - как? С какво да намажем питката?

Питка - прощъпулник. Содена питка за Бъдни вечер. После питката се оформя по желание - отгоре се моделират две бебешки крачета с пръстчета и може да се напише и името на детето. Никога не бях месила досега, затова съм много щастлива. Тиквички на скара в кюфтета на скара с лук. Сладкиш на пластове с извара.

Последвай аромата. Добави в Моят Кулинар.

Любими Полезно Любими - как? Получи се страхотна питка и беше много вкусна. Рецептата не е както трябва, 1 кг.

Коментирай гласувай. Рейтинг: 4. Печени чушки с оцет и олио.