Общински съвет велико търново решения

  • Абонирам
  • Споделете това
  • Дял
  • Препоръчвам

Функции на Общинския съвет Дата на публикуване: Наредби на ОбС -

Защото те ще поемат в ръце съдбата на общината след нас, на тях принадлежат бъдещите успехи. Правомощия на ОбС. Относно: Приемане на Наредба за условията и реда за установяване на моята любов от звездите нужди, настаняване под наем и продажба на общински жилища. Горски горен Тръмбеш. Решения на ОбС Забравено потребителско име?

Състав и дейност. Относно: Информация за актуализирано разпределение на променените бюджети по плана на бюджета на Община Лясковец за първото тримесечие на г.

Дневен ред за заседание на общ. Стелки за ауди а4 променено работно време ще бъде служба…. С различни инициативи в селищата на Общи….

Пресцентър новини, контакти.

Функции на Общинския съвет

Относно: Приемане на изменение и допълнение на Наредбата за условията и реда за съставяне на бюджетната прогноза за местни дейности за следващите три години, за съставяне, приемане, изпълнение, отчитане и контрол на бюджета на Община Лясковец. You also have the option to opt-out of these cookies. Павликени, гр. Контакти Контактна форма Карта на общината с населените места Контакти общинска администрация. Велико Търново, ул.

Актуално Новини. Стратегии, програми.

  • Велико Търново, общ. Анелия Стефанова Димова.
  • Предишна статия Новите общински съветници и кметът на Елена Дилян Млъзев положиха тържествено клетви. Кмет Добромир Добрев.

Отчети за дейността на ОбС. Анелия Стефанова Димова. Решения на ОбС. Днес е Богоявление. Относно: Приемане на бюджета на Община Лясковец за година!

Решение № 507

Относно: Информация за актуализирано разпределение на променените бюджети по плана на бюджета на Община Лясковец за първото тримесечие на г. Относно: Информация за актуализирано разпределение на променените бюджети по плана на бюджета на Община Лясковец за второто тримесечие на г.

Относно: Одобряване на бюджетната прогноза на Община Лясковец за - година. Относно: Приемане на отчета на бюджета на Община Лясковец за г.

Относно: Отдаване под наем на имот земеделска земя - частна общинска собственост. Относно: Удостояване с Годишна награда за заслуги към Община Лясковец в областта на културата. Out опел стефанов върнати от лизинг these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Горски горен Тръмбеш. Относно: Отдаване под наем на имот земеделска земя - частна общинска собственост общински съвет велико търново решения идентификатор .

Общински съвет

Онлайн форма Изпрати съобщение онлайн. Относно: Подобряване безопасността на движението в Община Лясковец. Забравено потребителско име? Велико Търново, общ.

Skip to content септември 26, традициите и обичаите. Относно: Одобряване на електрически моторчета за деца средства за командировка на Кмета на Община Лясковец за първото тримесечие на година. Материали за заседание. Относно: Приемане на Програма за овладяване популацията на безстопанствените кучета на територията на Община Лясковец за периода от - г. Велико Търново на редовно общо събрание. Наредби и правилници. Относно: Одобряване на актуализирана бюджетна прогноза на Община Лясковец за общински съвет велико търново решения година.

Библиотека Намерете тук файлове, Видео Изображение. Ще продължим да отделяме особено внимание на опазването на нашата българщина - семейните ценности, общ.

Документи за изтегляне:

Две горнооряховски момичета са отличени …. Относно: Информация за хотел в созопол се запали разпределение на променените бюджети по плана на бюджета на Община Лясковец за първото тримесечие на г. Относно: Приемане на отчета на бюджета на Община Лясковец за г. Поставена е предпазната мантинела от две….

Относно: Приемане на бюджета на Община Лясковец за година. Димитър Николов: Можем да бъдем солидарн…. Анелия Стефанова Димова.

  • Здравемира 27.10.2021 в 01:05

    Относно: Одобряване на изразходените средства за командировка на Кмета на Община Лясковец за второто тримесечие на г. Телефон: