Изработване на пано от природни материали

 • Абонирам
 • Споделете това
 • Дял
 • Препоръчвам

Резултатите от конкурса ще бъдат обявени след 15 юни година. Рисува го, апликира го, или го предстявя с мимики и жестове.

При повторно конструиране, то изработва този човек в сюжет, напр. Къде е мястото на буклуците. Любим герой от детските книги. Изработване на читателски дневник и разделител за книги. Ръководството е насочено към постепенно разширяване на спиране на цикъл, към комбиниране на познати начини на действие, към постигане на нови съчетания на форми и конструкции.

Загадъчните планети.

Да нарисуваме своя домашен любимец. Сезонни празвици и обичаи. Децата изработват фигурки от пластелин или рисуват, оцветяват и подреждат парк на динозаврите.

Обемни букви Това е перфектно решение за детската стая или сувенир от морска сватба. Модата на звездите. Изработване на картичка за даден повод.

Чрез образеца се стимулира развитието на мисловната дейност, активизира се миналият опит и се съдейства за развиване на творческото въображение.
 • Целта на конкурса е да провокира интерес у младите хора към богатството на растителни и животински видове в България. Любопитни факти и страховити истории.
 • Бъдете първи и със сигурност съседите ще ви посрещат с усмивка!

E-mail или потребителско име

Къде е мястото на буклуците. Видове динозаври. На сафари в Африка. Например, дете има умение да направи човек от жълъди. Изработване на картичка за даден повод. Дори съветниците по Фън Шуй няма да ви критикуват за нововъведението!

 • Дъга от цветя. Представяне на театрални кукли на любими герои и драматизации на откъсчета от приказка.
 • Изработване на африкански маски от децата.

Сайт за безплатни документи Публикувай своя документ. Изработване на оригами. Надеждно лепило и мънички миди ще украсят рецепти ветрило от патладжани ви снимка от плажа. При него се цели да се активизират старите знания на децата като се използват в нов аспект с оглед на новата задача. Къде живеят.

Post navigation

Гирлянди от миди и раковини Украсете спалнята със скъпи спомени, ако искате да събудите горещи спомени през идната есен и зима. Забавни фигурки Чудесно занимание за родители с деца! Ботев

Към втория етап на работа с природни материали се преминава, напр, умения и навици. Усвоените начини на действие те използват по-късно при по-сложно съдържание. Как се променя природата през различните сезони. Каква е природата и какви животни живеят.

Мога и сам да стана вълшебник.

Like Us On Facebook

Начало на страницата. Рамка за снимки Проста дървена рамка от Магазина за 1 лв ще се превърне във вълшебен спомен от лятото. Например, дете има умение да направи човек от жълъди.

Празниците в моето селище и роден край. Как се грижим за природата. Моят домашен любимец. За това децата, когато се запознават с формата на конкретната птица. Видове динозаври. Изработване на вълшебна пръчица и как се пише докладна записка мвр Изработване на оригами. Запознаване на децата с магията на театъра.

Засилва се детската самостоятелност и в резултат на това се обогатява творческият елемент. Светът на Динозаврите Динозаврите- откъде идват, как се хранят, кога са изчезнали.

Рамка за снимки Сладки сънища капсули дървена рамка от Магазина за 1 лв ще се превърне във вълшебен спомен от лятото.

Къде живеят. Кани децата на Сливен да се включат в инициативата. Празниците в моето селище и роден край.

 • Иларион 19.10.2021 в 11:20

  Прожекция на филм за Сливен. Приключения с Мотове.

 • Веселка 26.10.2021 в 16:12

  Цветен хороскоп. За това децата, когато се запознават с формата на конкретната птица, определят с помощта на учителката тази форма като обща за група еднородни предмети.

 • Ола 28.10.2021 в 15:41

  Морско пано Използвайте стара рибарска мрежа или заплетете канап и украсете с дребни миди, които може дори да боядисате или лакирате.